Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12

Допомога для розшифровки карти дизель land rover Td5

Вітаю всіх,
    я пишу це мій перший аргумент, щоб просити руки, щоб спробувати зрозуміти значення, які знаходяться в карти, як написано в іншому моєму пості в цій посилання st? регулює блок управління двигуна land rover td5, як defender, discovery,? у мене майже немає знань, як обробляються карти, або краще, я прочитав кілька документів, пов'язаних з переадресацією, але в цей ебу, я не можу districarmi.
    Я б, починаючи з замовлення, надсилаю деякі карти, дані карти є "правильні" у тому сенсі, що індекси рядків і стовпців, а також? розмір таблиці, розташовані в головці блоку даних, що містяться в пам'яті, адреси, головок блоків знаходяться, в свою чергу, до таблиці, що міститься в одному файлі за адресою 0x1CEFE (як повідомляється, на весь файл, 256k контент в flash-управління), адреси в цій таблиці варіюються від однієї версії прошивки до іншої (defender, discovery), а також? кілька років виробництва)? вони тримають posizionalmente рівні, cio? маючи 2 цих таблиці з 2 блоків різних версіях, з першого адреси, і перший адресу іншої, що, як правило, відрізняються один від одного, якщо ви йдете по існуючим адресами знаходяться 2 таблиці, які однакові за розміром, що для індексів, для значень, а потім робити те ж саме.
    Моя "проблема" ? зрозуміти, що роблять ці таблиці і, особливо, на що вказують індекси, нижче я додаю деякі фотографії з цих таблиць, карт, які я припускаю, розшифрувати, але я не зовсім зрозуміле значення осей.

ця таблиця управляє egr, і я знаю, що, поставивши всі значення до 16000 блокує функціональні можливості? (але я не знаю, що вони значення по осях)
    Egr.jpg

ці дві таблиці при зміні змінюють поведінку двигуна, відповідно з редуктором в діапазоні швидко (Hi) або в діапазоні повільної (Low), блок керування знає, передач редуктора через контакт на редукторі ж, я бачив, що variandole змінюється продуктивність, але я не знаю, що вони роблять, представляється граничних значень, в яких двигун наближається, свого роду обмежувач. є 2 фотографії Hi-чому? в 1 тільки я не міг розмістити всі значення таблиці.
    reference hi cut parte2.jpg
    reference cut hi.jpg
    reference cut low.jpg
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    Я мав би написати ще одне повідомлення, чому? я помилково написав повідомлення перед temrinarlo...

ці дві таблиці при зміні розрізняються по реакції на педаль акселератора, в тому сенсі, що змінюються значення має педаль-й? менш чутливі? не збільшує нічого ****llo продуктивності, змінюється тільки режим, в якому двигун забезпечує потужність в паритет? тиск педалі, 2 чому? ебу показує редуктор ? у спектр повільно або швидко, і в основі є? змінюється поведінка педалі (також відбувається і у оригіналу)
    ? навіть цих, я не розумію значення по осях.... intuisco, що оберти двигуна на рядки і відсоток натискання на педаль на стовпці, але не зовсім-то, звичайно,....

trottle Hi.jpg
    trottle low.jpg

Цей іншої таблиці (в реальності? 4 дуже схожі, ne додаю тільки один, але якщо потрібно у мене є також 3 інших), а не впливає суттєво на поведінку двигуна, збільшення значення ви отримаєте підвищення продуктивності, але при дотику надмірно збільшує fumosit?, тут для? я не розумію, значення по осях, я припускаю, що в рядках є обороти двигуна, але на акуратні, я не знаю....
    fuell map.jpg

Я дякую тим, хто готовий дати мені руку, щоб зрозуміти, що я не зареєстрований (передай мені temrine) для професії, ні для прибутку, я роблю це, щоб пристрасть, і щоб зрозуміти, як вони працюють, а також? для того, щоб рубав на цьому ебу для використання в змагальний двигуна...

Вітання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    Що ніхто не може мені допомогти, я dispace, що прикладені фотографії не було видно тим, хто має менше, ніж 80messaggi, може бути зручним навіть тим, хто, як я, не ? прийшов до фатальної поріг, але, може бути, мав би здатність?-знання, щоб допомогти мені, сьогодні я намагаюся пройти деякі таблиці, текстовий формат, так? може бути, ви можете бачити щось...

Вітання

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    приклад файлу ? те, що ви поставили в іншу тему?

почнемо з карти, EGR,...осей, безумовно, оборотів і то не s?.

3 наступного зображення з обмежувачі крутного моменту, обмежують крутний момент двигуна в залежності від числа обертів. якщо розділити дані таблиці 0.1 отримаєте значення крутного моменту, наприклад, 4250/0.1 =425nm

на педаль акселератора, як ви кажете, у вас ОБЕРТІВ і положення педалі, навіть у цьому випадку розділити значення в таблиці 0.1, і ви отримаєте запитуваний крутний момент в залежності від оборотів і положення педалі

4 карти дуже схожі вони на час вприскування, осі обертання і мені діло? палива впорснути. в таблиці у вас значення (в мілісекундах) час відкриття форсунок
    очевидно, pi? кроком значення pi? форсунки, вони відкриваються, впорскуючи дизельне паливо-й? часу. якщо зловживання автомобіль курить, чому? введіть дизель, навіть коли ви не повинні більше? зробити це
    Востаннє редагувалось magi1984; в 16-05-2013 15:00
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    Спасибі Волхвів надану мені руку, ви мене трохи перетворювати ідеї

Будучи ебу народилася і розроблений в англії, я знаю, що значення крутного моменту не Нм, але в Lbf.ft, кажу, є? чому? таблиці в питання не однієї оригінальної карті, і так як виробник заявив, 330Nm максимального крутного моменту, тут перетворення максимальне значення 435.0 Lbf.ft Нм знаходиться 322Nm, які можуть легко бути оголошені 330

На таблиці педалі, отже, завжди повинні бути парами, від попиту, від нас? я розумію, що значення "знаменник" ебу, так саме момент потрібно?

Є й інші таблиці, які якимось чином розшифрувати, сьогодні ввечері я намагаюся розмістити їх

Потім curiosit?, цей блок також управляє модулятор перепускний, у вас є туманне уявлення про те, що тип таблиці я повинен шукати, щоб знайти?

p.s. Ви файл ? те, що я поклав у інший обговорення, якщо потрібно, наведу його і тут.

Вітання

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ні, не потрібно, щоб повернути тут, було для того, щоб зрозуміти, який ми говорили файл
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    Отже, я намагаюся їхати в розвідку

є 2 таблиці множення регістр (розмір 1х2) і однакових, ne кладу тільки 1 для зручності?, я не можу зрозуміти, що вони роблять, навіть якщо значення 740 я дуже схожа на режим холостого ходу двигуна, обороти, що у випадку дуже холодної температури пу? піднятися, але я не знаю, якщо 1000 ? максимальне значення, до якого пу? піднятися.... або tuttaltra що?!
    #040.JPG

У цій таблиці замість ? розмірно одно ті педалі акселератора, має ті ж показники на asssi, але значення різні, я не знаю, чи можна, але може бути підключена до IDLE SPEED ERROR?
    #057.jpg

Зараз же таблиці, що я не можу зрозуміти нічого.... я знаю, що впливає яким-то чином продуктивність, але я роблю висновки тільки з того, що серед множини відображень, що у мене є, зроблені професіоналами (поки обмежені британські) ці таблиці, і інші, іноді змінюються.....
    #059.jpg
    #069.jpg
    #070.jpg

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    інші 2 mppe anchesse incomprese, як і попередніх 3
    #090.jpg
    #094.jpg

У той час як в цій таблиці, я думаю, йде управляти тиском turbo, повернеться також дані, записані в інший discossione, для? не можу зрозуміти, як "працює", мені здавалося б можливим, що індекси рядків є обороти двигуна, але ті, стовпець, не розумію їх....
    #085.jpg

Дякую за допомогу
    Вітання

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    San Miniato (pi)
    Повідомлення
    12
    St? намагаючись розшифрувати ці картки, але зараз я не довгий шлях, я? зрозумів, що дві таблиці регістра 1x2 є мінімальними, зокрема, перше значення ? "максимум" мінімум, те значення, яке ебу на pi? прискорює двигуна, якщо температура охолоджуючої рідини ? ДУЖЕ низький, а другий ? мінімум "нормальний"; два, чому? як я уявляв, різняться між передачами звичайних і малих

Для інших сподіваюся на допомогу з вашого боку я там st? arenando
    Вітання

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ? важко допомогти, дивлячись тільки екран
    якщо можна поштою орі і мод, який дає нам очі...
    PS: орі і mod у формат, який розпізнається місцях sw-тюнінг, так що ви можете бачити карти навіть в 2d

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •