Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190

cambil км на 5sf3 fiat (цікаво, info...)

я б потреба cambire значення odom. на ці ecu.
    мені цікаво,що робить читання з gallo2 також читаються журнали км?
    існує sw, що пій мене виправляє?
    у випадку, якщо я scodifica парз. відбувається, як edc16 fiat, що всі значення odometrici ви відновлюють?(може бути вихід)

я не gallo2 але буде підстав-й? для aquistarlo
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Працювати потрібно в інструментальній Панелі, з півень не можете нічого зробити,ви повинні мати інші програмісти eeprom типу upa/willem/xprog,те, який автомобіль ми говоримо про точку panda або пошта-й? ...sw c'? їх тисячі, щоб виправити свої км!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    привіт..йди за мною добре.....з галло-ви можете зробити це в ecu, так як закон ST10F280....я роблю з piasini і portanto екю діви azzeri всі параметри!!!маючи автомобіль з км нуля і не маючи можливості переглянути км на ній, і роблять віру тільки в тако інструменти!!!!hihihihi................!!!
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    я б потреба cambire значення odom. на ці ecu.
    мені цікаво,що робить читання з gallo2 також читаються журнали км?
    існує sw, що пій мене виправляє?
    у випадку, якщо я scodifica парз. відбувається, як edc16 fiat, що всі значення odometrici ви відновлюють?(може бути вихід)

я не gallo2 але буде підстав-й? для aquistarlo
    дякую
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я забув soft ricalibrano в ecu бензину є дуже мало або майже немає.. уважні, якщо машина і газ є навіть у метатрона!!!я сподіваюся, що це допоможе україні ви коли-плутати ідеї...hihihihih!!!
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    привіт..йди за мною добре.....з галло-ви можете зробити це в ecu, так як закон ST10F280....я роблю з piasini і portanto екю діви azzeri всі параметри!!!маючи автомобіль з км нуля і не маючи можливості переглянути км на ній, і роблять віру тільки в тако інструменти!!!!hihihihi................!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    ви прямо в mariolo
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    а я повідомив mod підрахунку для ecu це знав навіть мій племінник hihiihihihihihi
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    motorsport: для komby обладнані,probblema ? для ecu hibryd,спеціальні інструменти коштують очі, і чесно кажучи, я ще не всі ці запити, щоб виправдати витрати, як правило.

карло abart:дякую за відповіді, ви підтвердили, що є? що я і підозрювала,я вважаю, що з галло v2 результат буде однаковим,я і не підозрював замість екю метану, в моєму випадку ? gpl, і я повинен перевірити, чи є дані odom.

дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    карло abart:дякую за відповіді, ви підтвердили, що є? що я і підозрювала,я вважаю, що з галло v2 результат буде однаковим,я і не підозрював замість екю метану, в моєму випадку ? gpl, і я повинен перевірити, чи є дані odom.

дякую

будь ласка, obd75..ми намагаємося відповісти .. так вичерпним питання, які ми сподівайтеся ..так професійно!!!якщо у вас є проблеми, зв'яжіться зі мною привіт!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    19
    однак, щоб зробити це екю, якщо пишіть якісь файли я можу зробити, я з програми, яку я я..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •