Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 137

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bravosport150
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73

Відмова P0091 Fiat Bravo 1.9 150CV

Хлопці, у мене FIAT BRAVO SPORT 150CV НЕМАЄ DPF з водостічна труба.
    Поясню: стілець зробити один, що робить rimappature, карту для моєї машини, прийшов із завантаженням? карту на моїй машині, і як тільки завантажується карта, ми в машину і перед прискореної глибокої 4-ї передач, і? у разі відмови двигуна, fiat ecu scan дав помилку на насос високого тиску (P0091), то зареєстрований я встаю трішки обмежувач на рейку від 4% до 5%, riprovammo і не дав пі? помилки, тому я заплатив йому ? пішов.
    Ось після всього одного місяця ? повторно, прискорення я від несправності двигуна, я заходив на 120 км/год на шостій передачі на 2100rpm приблизно, я почав прискорюватися глибоко, щоб зробити обгін і bhammm помилка і машина завод не підштовхує-й? як слід, і йде відмова....я приїхав на кілька хвилин, а потім я ділю і знову йде добре....
    Помилка ? у P0091 - Тиск палива (регулятор Входу насоса високого тиску).

Через деякий час він ricontattai, і я reimpost? тиск в магістралі rail спочатку так 1600, я знову відчув машину і на третій передачі affondai прискорювача, і тільки на початку? натиснути ось повторитися-відмова двигуна.
    Ось тренер мені сказав, що він може залежати від насоса, від датчика високого тиску на насос або від датчика rail, той озброєний терпінням я купив датчик rail оригінальний регулятор високого тиску на насос і я замінив їх обидва, але думаю, що....ви ? повторно та ж помилка.

Я зв'язався з моїм хорошим другом, і він мені зробив карту, що я завантажений, а ви ? повторно помилка знову.

Я заявляю, що тренер попросив мало, cio? до 20 або 25Cv і що автомобіль я consumasse менш ходою тихою.

Ось тепер хотілося б зрозуміти, що може бути в реальності? питання карту чи механіка?
    Я додаю деякі карти (в доповнення до оригіналу), які я завантажив, і що у мене є-відмова. Тільки сьогодні мій друг зробив мене ще одна карта (6, які ви знайдете в архіві, який додаю) розділ rail встановлений оригінальний і сказав мені, щоб спробувати.

Для тих, хто хоче знаходити карти я послав в лічку, що я даю вам пароль від архіву

__________________________________________________ ________________________________________________

Хлопці, нарешті, сьогодні вдалося зробити діагностику включити, я маючи ноутбук і мені вдалося виштовхнути відмова, як ви бачите на графіку, відповідає кожен пік кількості? дизель запитом (діаграма внизу), відкриття регулятора тиск знижує (графік вище), я контуром червоного, де ви ? перевірка несправності, насправді, як бачите, регулятор тиску ? пішов до нуля....в попередніх випадках, як я говорив, він опускав, але не ? прибув до нуля.
    Я також помітив, що відкриття регулятора тиску не перевищує 48,92%, але як ви думаєте ? нормально? Cio? цей регулятор повинен одержати 100%, або максимум отримаєте 50%?

Що капуста пу? бути по-вашому....це зводить мене з розуму це діло. Це як якщо б, коли вимагає-й? дизель або тиску, або, як ви це визначте, регулятор знижує до нуля в деяких випадках і змусити мене піти машина в recovery! sad.gif

Інше, що я помітив ? тиск дизельного палива вимірюється завжди перевищує ту мета, задана карта, cio? якщо карта максимальний тиск має бути 1664bar я побачив, що виміряна приходило навіть у 1687bar, cos? як ви можете бачити на максимальні і мінімальні значення ліворуч зображення. Обмежувач на цій карті? ? було поставлено також 1664bar cos? як максимальний тиск, але в реальності? не відбувалося нічого....Якщо для? зверніть увагу на те місце, де я отримав відмову, тиск палива вимірюється ? залишилися-й? низький для цієї мети....

Хлопці, що і як я можу вирішити? Було б більше? показано довести машину pompista?
    Заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    Мене gi? відповів в попередніх іграх серії, в іншому місці? сьогодні мені ? прийшли ці сумніви:
    і якщо б він був винен якийсь форсунки?

Я зробив ці тести з нерухомій машині на нейтралі, екран ? зроблено з двигуном, як мінімум, в той час як другий екран з двигуном народився близько 1650 обертів.

Що ви думаєте про тих виправлення, які робите?

Хтось із вас ? успіх?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    113
    привіт по-перше, щоб убити тебе сумніви, якщо проблема в карті, за що прощати файл орі, а потім riprovi, якщо він повинен йти погано, то проблема і механічних/чайник якби це було навпаки, проблема полягає в карту,і тут вступають в гру гуру карт, які після того, як розмістив файл mod скажуть або порадять, де проблема і як її вирішити

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    треба робити, що контролювати тиск obbiettiva і чим вимірюється, а також низька так подивитися, що не вистачає ps карту ori відбувається те ж саме
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    буду вдячний, якщо можете, що inserissi файли орі і мод без абонемента,якщо вам потрібна порада, ми тут, але з абонемента не має сенсу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    треба робити, що контролювати тиск obbiettiva і чим вимірюється, а також низька так подивитися, що не вистачає ps карту ori відбувається те ж саме
    цей тест я зробив і ви бачите на першій картинці, що я розмістив вище (з графіка), де відображається тиск дизельного палива мета і вимірюється, Коли premevo чим вимірюється виходив трохи за межі цієї мети, іт-директор? у цій карті цією метою було 1664bar і я могла 1687bar, cos? як ви помітили, ліворуч від зображення, тому, трохи похибка є, але я думаю, що може бути нормально, правда?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав bravosport150 Visualizza Messaggio
    цей тест я зробив і ви бачите на першій картинці, що я розмістив вище (з графіка), де відображається тиск дизельного палива мета і вимірюється, Коли premevo чим вимірюється виходив трохи за межі цієї мети, іт-директор? у цій карті цією метою було 1664bar і я могла 1687bar, cos? як ви помітили, ліворуч від зображення, тому, трохи похибка є, але я думаю, що може бути нормально, правда?
    не бачив, ну все одно сходить всмоктуючий в баку і якщо подивитися ? забиті брудом, потрібно escudere падіння в низьке, контролюючи тиск , після того як ви переконалися, що в ланцюзі ? все ок" очі на valvolina на фільтр", однак, відомо, що в момент, коли стрибає фурі помилка, не вистачає 300 мілібар ти не підеш, є внутрішніми клапанами, насоса, які не тримають більше тиск
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я ? capitanto кілька разів, що ті й зробили, що типу проблема, на прискорення, на максимальну і випадкових, або вимикається, або переходить в захист, а потім залишити, як ніби нічого не сталося.
    В цьому випадку, що ідеально зробити ? що завантажити карту орі тільки defap, враховуючи, що в даний час не ви-й?, потім riprovi, якщо проблема повториться. У разі, якщо ricapitare виключити проблеми відображення, то ви повинні відремонтувати або замінити насос високого тиску, який на 99% ? злочинець, враховуючи, що ви вже замінений регулятор тиску (в залежності від поломки), і можна було risparmiarti датчик, який не ламається майже ніколи.

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    хлопці з мапу золотих, я не ? здавалося, що вдається, але знову ж пу? бути, що, будучи спочатку chiss? яке умова повинен з'явитися звернутися? не відмова, boooo
    Хлопці, додаю файли карт без пароля.

Що ви думаєте про цих виправлень на инжекторах?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    73
    ок, в ці дні зміниться? фільтр дизельного палива та клієнтського доступу rpc? що насос в баку чистий.
    Ви в даний момент несправності не вистачає тиску, але саме дивне ? що не завжди робить, насправді, якщо подивитися графіка у періоди, що передують тих тисках, сказав він, досягнуті спокійно, як ніколи? Ви повинні робити це завжди, не вистачає тиску?

Сторінка 1 з 14 12311 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •