Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 65

Обговорення: Info panda 4x4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Info panda 4x4

Не знаю, якщо це ? в правильному розділі і навіть якщо таке питання ? значення, форум? я намагаюся те ж саме.

У мене є panda cross 4x4 2005 75cv, що практично втратив продуктивність і після цього багато доказів не прийшов****. Я поміняв датчик витрати повітря, клапан системи рециркуляції ог, датчик тиску турбо, вилучений каталізатор і не пам'ятаю+, але, на жаль, не пробуджується від сплячки, в якій ? падіння.

Я абсолютно спонтанно в цей момент інкримінувати ебу, що, звичайно, не виявляє яких-небудь помилок у діагностиці, але може бути, що ви як навчитися? де-значення в flash, і автомобіль не працює в борг??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я думаю, що хотів би виключити.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Не знаю, якщо це ? в правильному розділі і навіть якщо таке питання ? значення, форум? я намагаюся те ж саме.

У мене є panda cross 4x4 2005 75cv, що практично втратив продуктивність і після цього багато доказів не прийшов****. Я поміняв датчик витрати повітря, клапан системи рециркуляції ог, датчик тиску турбо, вилучений каталізатор і не пам'ятаю+, але, на жаль, не пробуджується від сплячки, в якій ? падіння.

Я абсолютно спонтанно в цей момент інкримінувати ебу, що, звичайно, не виявляє яких-небудь помилок у діагностиці, але може бути, що ви як навчитися? де-значення в flash, і автомобіль не працює в борг??

а це не може бути твоє почуття? ? довелося моїй дочці alfa159 150cv через деякий час говорить мені, тату? цей автомобіль має деякі проблеми, роблю діагностику управління деякі речі, але не відображені нічого ненормального, то defappo і rimappo, вона, тату? ? бомба,через кілька місяців я повторив ще раз, що машина не ходив-ї?.,то rimappo знову, трохи більше, але на цей раз ролик і у мене графік і я не буду нічого говорити моєї дочки, два тижні f? та ж історія ролик новий потужність і продуктивність ідентичні раніше, соса відбувається??? що він abbituata і початкового почуття зник, як і будь, що ви abbitua до novosti?.
    думає, що він може бути успішним, навіть тобі!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    але там fap цієї панди?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    І ефект звички...може також бути пов'язане з якоюсь механічної частини, але ? важко.

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не думаю, що панди, як blackwolf, але деякі з його клієнтів в автомайстернях.тому ефект звички blackwolf не пу? він на цій машині

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Махачкалі
    Повідомлення
    21
    Але, скільки км він це панда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Вибачте мене, якщо я не відповів раніше...

На практиці автомобіль ? мій клієнт і не мій, тому хотів би виключити апріорі питання відчуття, тому що я відчуваю, багато з цих автомобілів, і я добре знаю, як вони себе ведуть, принаймні,**** llo продуктивності.
    Як км він не покладена дуже добре, має близько 200.000 на крупу, для? в ****llo двигун в порядку, так як інші ? бронювали регулярно належне технічне обслуговування, у тому числі розподіл (з урахуванням зносу на ці автомобілі).

Не Фап, і все, що є? що може бути, я змінив з випробування матеріалів відновлені в майстерні. Єдине, що я не змінився ? регулятор тиску палива, він злочинець...

Не це безпечно почуття, тому що, якщо вона дотримується кондиціонера, важко змусити її піднятися обертів, особливо до мінімуму, і на шосе робить зусилля, може досягти 120KMh.
    Трохи відростати я знайшов, від'єднати роз'єм датчик витрати повітря, в припущенні, думаючи, що це проблема контактів я змінилася і незайману ж (новий), але нічого... звичайна ситуація.
    Востаннє редагувалось blackwolf76; 21-07-2012 в 23:39

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    від'єднати вилки з 4 форсунок,від'єднати роз'єм від регулятора тиску насоса.перехід з bosch по параметрам і вибрати тиск дизельного палива. Зробіть стартер і подивитися тиск з форсунки і регулятор відключений).якщо насос ? ок, ви кидаєте близько 200bar,якщо тобі 70 або 80, недолік контролювати pompista

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо ? це ймовірно, у мене є хороший запас, отриманої з двигун зламався. Хоча не думаю, що він дав, що двигун працює як годинник, у разі, якщо несправний насос, як правило, зрозуміло, відправляються...

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •