Результати 1-9 з 9

Обговорення: Проблема Polo 1.4TDI 1037354620

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89

Unhappy Проблема Polo 1.4TDI 1037354620

Добрий вечір всім,
    в автомобілі на об'єкт у мене запускається scodifica всього на flash car ? гру і все ок, звичайні миготять індикатори (розжарювання і іммо)
    сьогодні після трьох днів дзвонить клієнт і каже мені, що автомобіль не заводиться.
    Механік районі намагалися зробити діагностику і каже, що ecu не відповідає.
    Завтра я повинен прибути з воза і давайте подивимося, що говорить,
    вам ? випадково чи капітан тільки мені ste дивні речі ......

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якийсь перегорів запобіжник, і ecu не діагностувати??'
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Але ? провини dell іммо автомобіля, який не заводиться?? Ми впевнені,?? З-за діагнозу ? можливо, що не виходить xk? ? було зроблено в цілому??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    За те, що не частина, не знаю, завтра приходить до мене в майстерню, і ми бачимо, для діагностики, навіть якщо ? було зроблено загальне число повинні увійти, може бути, як каже Carlo Abarth може бути проблема харчування ecu, я не знаю, механік, який намагався діагноз, що він зробив, завтра ви будете бачити?.
    Я просто хотів би знати, якщо в якийсь інший користувач форуму було трапитися щось подібне.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    може бути scodifica, що не робить діагностику та події, які не частина ? inputabile, наприклад, інша проблема
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    ви ame і сталося, що scodifica здається, що піде, ну, а через деякий час від проблем, скажи мені bosch номер ecu, що ми бачимо, якщо ви pou зробити з e2p
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Перевірте діоди всередині ecu на харчування.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Рим
    Et
    59
    Повідомлення
    89
    Оновлення машини не було diagnostiare, підключеного ecu в школі і nada de nada, заміна 29f400 з блискучою нової і вихідний файл, виконаний scodifica всього на E2p, а flash і машини ? воскресіння, завтра подивимося, якщо веде себе добре, зазвичай я scodifico завжди на E2p, але в цей раз за порадою друга я спробував на flash, і у мене були проблеми, sar? справа, однак, сьогодні ми повертаємося до основ.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав Жерар Visualizza Messaggio
    Оновлення машини не було diagnostiare, підключеного ecu в школі і nada de nada, заміна 29f400 з блискучою нової і вихідний файл, виконаний scodifica всього на E2p, а flash і машини ? воскресіння, завтра подивимося, якщо веде себе добре, зазвичай я scodifico завжди на E2p, але в цей раз за порадою друга я спробував на flash, і у мене були проблеми, sar? справа, однак, сьогодні ми повертаємося до основ.
    тих, хто залишив старий шлях для нової, знає, що написати, але не знає, що найважливіше те, що ви вирішили
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •