Хлопці, я хотів задати вам це опитування, яка по-вашому ? автомобіль, щоб розважити більше u хлопцем??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
wolswagen Golf 1.9 або 2.0
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Хлопці, я хотів задати вам це опитування, яка по-вашому ? автомобіль, щоб розважити більше u хлопцем??
Alfa 147 mb
Bmw 120D
wolswagen Golf 1.9 або 2.0
Audi a 3
Seat Ibiza Fr або Cupra
Seat Leon
Fiat Stilo
Fiat punto 1.9 jtd
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
В паритет? продуктивності, bmw з заднім приводом ? безумовно, іп? весело...
Автомобілі, які ви перерахували звичайні, які трапляються між кожна друга машина, яка проходить , seat. Візьми собі на daihatsu charade GTti (993cc turbo) або toyota starlet, які є машини, і забавні ( те, що ви шукаєте)
Але якщо зберігати ваші критерії, я думаю, що, мабуть, найкраще, як купра - /bmw
привіт
Golf VI 2.0 TDI 170cv і ви весело, безпечно... маючи грошей, щоб купити його!!! =)
ммм,я б сказав, 120d для продуктивності і що ? ззаду, але ? і автомобіль, який весело багато механіки.
між тим, що ти сказав, треба або 147, який розташований трохи,естетично дуже дійсний, але ? дуже надійне ущільнення і двигун ? надійно, і ви можете отримати дуже spremendolo
ібіца мені не подобається естетично...
стилус і крапка, мене не приваблюють естетично...
audi a3 ? досить дорого..
гольф ? банально...
seat leon першої серії у версії спорт-cupra, а ? дуже цікаво, особливо, якщо інтеграл і має ті ж інтер'єр audi a3 до серії..
[QUOTE=sportknight;41195]ммм,я б сказав, 120d для продуктивності і що ? ззаду, але ? і автомобіль, який це весело кілька механічні hahahQUOTE]
Я хотів би знати, чому на 120d роблять diverrtire механіки...він у вас був 1 ke дав проблеми??
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
Я візьму один aventador underground racing... 1200hp і 0-60mph 2.2 сек.. я думаю, що ви могли б розважити..
Якщо у вас є печінка під gi? таблетка прискорювач ви побачите перевищувати 400km/h.....
Думаєте, що адреналіну......
Якщо ви хочете весело провести час з мало візьму один cupra 163cv ібіца.. з декількох цільових заходів, вам плюс потужності в усьому, ніж аналогічні машини між + по продуктивності такий же об'єм, який в даний час....
Senn? виберу-х 120d ? завжди приємно бачити машину, просто я коли фари нормальні і кола основі..... коло 17, обробка і ксенон машина навіть через кілька років, avr? його чарівність..... і що тоді ? завжди bmw....
X італійські виберу x 147 або 159 sportwagon.. гран-красиві автомобілі.. навіть джульєтта 1600 jtm 120cv модель + обладнана основні дати з статті, що тут f? жалкувати, 1 німецького якості? більше на папері....
Востаннє редагувалось Cristiano75; 29-04-2013 в 15:52
ті, що ви перерахували-це автомобілі, які люди купують у даний час для моди, я маю на увазі, bmw, audi... не кажучи вже про джульєтта (особисто я ненавиджу)... подивитися на деяких хлопців, які мають гроші, і тут знають, навіть те, що рік у руках... в будь-якому випадку, якщо ви дійсно хочете розважити отримати гарний автомобіль, турбо-бензин... типу punto gt, тихо... а потім подивитися dolve все залишить bmw і audi...
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]