у мене проблема на цей scania 530cv рік 96 не має нижньої пари відкриває 1800giri
у мене проблема на цей scania 530cv рік 96 не має нижньої пари відкриває 1800giri
перевірте, якщо турбіна штовхає і стан наддувочного повітря
я б сказав спочатку перевірити фільтри..
потім перевірте лінії подачі дизельного палива від бака до насоса, що не є "прагнення повітря"...
якщо все ? ок, в цьому сенсі, перевіряти тиск палива всередині насоса...
багато разів, зворотним клапаном дизель ви стара, залишивши злийте дизельне паливо і тиск...
потім насос залишається "stecchetto" дизель...
якщо навіть після цих перевірок несправність зберігається, потрібно дивитися LDA на насос і перевірити тиск в турбо...
не забувайте, що якщо після всіх цих перевірок несправність зберігається...єдине, що залишилося перевірити форсунки....
може бути, я starati і менше шкоди дизель на відмінно...
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-08-2013 до 09:35
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
перевірте, щоб перед мембрани lda тяги труби sullapompa і з одним входом і невеликий шматочок покладіть трубку, типу "вакуум"
якщо була зламана це відчуття водіння і вантажівка атмосферне
замінити датчик turbo на колектор і ви побачите, що означає, що ви система, 144 530 має вбудований насос управляється від блоку управління, що стосується авансів, положення стрижня рульової рейки і тиску турбо
повірте, замінити датчик і andr? як і раніше
І fumosit? я думаю, це нічого, зараз?
я змінив один правильний цей вечір на R500 з плоских проблеми і з датчиком ? все йшло добре
це ? одним з недоліків scania, має датчики тиску і температури, дуже ніжні
але діагноз не з нічого, ігор?