Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    708

як змінити обмежувачем крутного моменту

хто дасть мені руку, зрозуміти, як потрібно зробити, щоб змінити обмежувачі крутного моменту, поступово з ecm?
    наприклад, якщо я хочу збільшити на 15%, починаючи з 1500 оборотів до max, вибираю весь діапазон cio? від 1500 до 4500 і дати йому amuento у відсотках до 15%.
    як у фото?
    але я знаю, що зчеплення зростання так, не зовсім добре.
    замість того, щоб збільшити більш поступово, як я вибираю " тип 1500 і 2000, а також збільшення на 6%, то 2000 і 2500 8% і так далі?
    ? так, що ви робите?
    дякую
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Привіт...дивіться...по мені, концептуально, обробляти файли в % ? некоректне...
    А ти обмежувач крутного моменту...отже, ви знаєте, cos'? в реальності??висловлює мм3 палива?чи насправді нм крутного моменту?(у першому випадку edc15c, другий випадок edc16c)....
    Тепер, ми всі знаємо, що критичний момент для зчеплення і маховик ? близько 2000 обертів...потім починає збільшуватися в моменти...приміром...знаходитесь вартістю 300 нм на 2000 оборотів...приходить в 350 нм максимального крутного...а потім від цього зростання по всій кривій...cos?, вам шановний надання propulsrore бажаного виробника, а також підвищений медуз на всій кривій....
    Ми? звичайно, не заважає вам дати більше, після 2500 оборотів...але правила завжди в точках...cos? ви знаєте, насправді, що і як ви підвищення!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    обмежувач крутного моменту ? складна річ, його потрібно змінити в відповідності з іншими змінами, наприклад, якщо 5% дизельного палива ? марно, що від 25% обмежувач крутного моменту, то обмежувач можна змінити також з урахуванням типу машини і її зносу, особливо на знос зчеплення, в принципі, для обмеження крутного моменту standart, ви повинні збільшити відсоток піднявшись обертів, pi? експерти прийшли до малюк обертів тягнуть лінії прямої.. але це ? інша ставка.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    обмежувач крутного моменту ? складна річ, його потрібно змінити в відповідності з іншими змінами, наприклад, якщо 5% дизельного палива ? марно, що від 25% обмежувач крутного моменту, то обмежувач можна змінити також з урахуванням типу машини і її зносу, особливо на знос зчеплення, в принципі, для обмеження крутного моменту standart, ви повинні збільшити відсоток піднявшись обертів, pi? експерти прийшли до малюк обертів тягнуть лінії прямої.. але це ? інша ставка.
    Дивіться, я не згоден на збільшення %...солярка гірше, гірше..., що ви ніколи не знаєте, чим насправді збільшується...все йде вивчав...наприклад jtd115 він 70mm3 дизель...добре, ви вирішили зробити це піти з 80mm3 дизель...не випадково...враховується дим, що це ? готові прийняти...розрахунку afr, а потім потрібну кількість дизельного палива для використання..у відповідності з цим, те і роблять, карту педаль (dw), обмежувач диму, пари, час вприскування..якщо потрібно тиск в магістралі rail.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    дякуємо за ваш урок, професор, я зробив приклад, щоб дати йому зрозуміти, у всякому разі я на дизель я завжди у відсотках і в 2d, і у мене ніколи не було проблемою, і машини, які я також зробив 5/6 років тому, все ще працюють і без проблем, якщо б, якщо мені потрібно, я з вами в контакт, привіт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Питання від недосвідченого, який намагається зрозуміти:
    визнавши, що vogli надати від 70 до 80 мм3 дизельного палива, це можна розглядати як збільшення 14% [(80-70)/70*100)]
    Приблизно не треба збільшити і на інших картах звичайних відсоток, якщо ви не хочете, що наше кількість необхідного палива не може бути обмежена ?
    Я кажу про обмежувач крутного моменту і парів, наприклад..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Також я мод у % завжди, в 2d, тільки турбо + lim....я теж чи були проблеми вже багато років,я кажу, то він зас..що існує, щоб зробити c'? це пояснював маріо???
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    карти, які обмежують дизель, але і не всі-14%, залежить від карти,ось чому? ви повинні перевірити значення перетворення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di MisterKappa
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    82
    Але якщо функція і' лінійний, тип K*значення, відсоток має звичайний сенс, якщо застосовується на рахунок k*значення, або безпосередньо у вартості..
    Мені здається, так навіть для таблиці, яка служить для перетворення обертального моменту в мм3 вводять
    Якщо приріст 10% дизельного палива у великих ліній incrementero", а також 10% пара генерується, ні ?
    Може бути, для turbo мова змінюється, тому що насправді ви повинні побачити, якщо наводиться тільки тиск турбонагнітача або якщо повне..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Тому, вибачте ke користувачеві, якщо буде прийнято...не був, але збираюся нікого образити...просто, що, якщо я дитина, яка ходить в школу...і просить вчать додавання, не викладаю moltiplicaizoni...
    А, містер...я намагаюся допомогти...збільшення дизельне паливо на 5%...де?карту педалі?карту часів?карту тиску в рампі?що ecu йде мова?
    Отже, якщо ви збираєтеся давати цей відсоток збільшиться на карту педаль, не роби іншим, що збільшити попит на дизельне паливо, (або пара) до ecu...тепер...уявімо, що ваша педаль зупиняється в 70mm3...свою карту ? "сходження", щоб ці 70mm3...тепер, ти дав 5% зростання, тому у вас запитав 73.5 см3 дизель...екю, на вашу думку, який кривою час/rail/lim диму andr? читати?просто...все, що з 70!!!Тепер, ви зрозумієте, добре, що тільки мод на педаль, щоб, якщо не приносить збільшення...увагу...якщо ти перший, ти на 50%педалі запиту 60mm3 дизель, тепер ви 60mm3+5%-->63mm3...тому ecu, паритет? тиск педалі inietter? pi? дизель...але кінцевий результат sar? все одно...sar? просто як встановити sprint booster на педаль...sar? тільки самі реактивної...xk? avr? макс дизельного палива в найкоротші екскурсія педалі...
    Тепер давайте звернемося до мапі час...по мені ? неправильно говорити про %, чому? цюй? залежність від тиску в рампі, ? даних, а також від коефіцієнта K (, що я вже? пояснив на іншу посаду)...і таким чином, збільшуючи карту часів і rail..ви не sapr? ніколи не як дизель ви дійсно впорскувати! Ось хк?, я волію, щоб вирішити, який результат отримати (або в мм3 або пара) і l?, я йду, щоб підвищити попит на пару на педаль, потім крок лім пара, потім я йду в карту час, і я йду, щоб ввести в останні вр нові часи, обчислені для відповідних prex rail для нового кількості палива потрібно. Крім того, збільшення тиску в рампі, тільки якщо часи стають "важливі", і, отже, ризик йти занадто багато градусів пост тиском...в цьому випадку збільшення тиску в рампі тільки там, де це потрібно, і я збираюся отримати нові часи в карту час...
    Для турбо, мова ? одно...(на 99% наведено prex всього)...тобто, до наприклад 70mm3 ебу знає, що повинен робити макс 1.3 турбо...добре...якщо ми х? у графу з 70mm3 ми розрахували час для 85mm3 дизель...ми підемо в графу з 70mm3 turbo, а також ми збираємося ввести нове тиск...
    Очевидно, ви говорите про виступи, дуже добре...я, звичайно, moddare в %...не зашкодить...xk? ? ДИЗЕЛЬ...і зламати дизель..? дуже важко....
    я бачив карти з moddati авансові платежі у % на jtd115...в табличній були майже 9?....слава богу, що є обмежувачі....
    Я сподіваюся, ти не заплутався ще більше..рада, що я можу тобі дати ?: запчастини від однієї речі за раз, установлено цілі, які ви хочете досягти (в плані пара/дизель) і починаєте редагувати, а решта...

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •