я намагаюся клонувати hdd ibm T30, що містить das mercedes , я з допомогою HDClone 4.2, але нічого не запускається
поради вітаються
дякую
я намагаюся клонувати hdd ibm T30, що містить das mercedes , я з допомогою HDClone 4.2, але нічого не запускається
поради вітаються
дякую
привіт mecdoc спробуйте acronis, що він universal restore (я думаю, що це називається cos?) що обіцяє відновити картинку, скопійовану з пк на пк з ardware відрізняється, принаймні, у версії 10 було, зараз точно не знаю, що версії є, але я не думаю, ча вони повернулися назад
також пробував з допомогою acronis, але нічого не робити
Спробуйте за допомогою EASEUS Partition Master 6.5.2 Home Edition, може бути, для вас..
ок , але якщо я не помиляюся, то це soft не дозволяє клонувати hdd
Не спеціально для клону, але запевняю вас, що назад копія розділу..
потім ви повинні робити у вашому випадку..
я не ніколи не використовував для вашої роботи, ви повинні спробувати, але будьте обережні-не і проста у використанні..
потім, в залежності від розміру hdd вам потрібен hdd рівну свій голос!
не зробити розділи на hdd, містить дані будуть втрачені, якщо я правильно пам'ятаю...
купив зовнішній жорсткий диск з gi? завантажується програмне забезпечення зірка mb все працює, і підключіть його до будь-якого пк![]()
так, але й поза його, я повинен працювати з віт?rtual machine , я хотів клонувати що всередині працює на 100%
mbstar ? пов'язано з послідовним dell жорсткий диск рідний...