Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7

Question Склопідйомники Panda і тіла

Добрий день всім , я повинен зібрати з модулів склопідйомники на panda van , як правило, і зможете управляти з кнопки, оригінальні , спілкуюся з 4-rel? . Ми б спосіб, щоб їх з'єднати, а не тіла , так? зробити роботу майже оригінал?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    18
    Привіт
    Я бачу 2 можливості:
    1: Змінити все, електрична Проводка з боді-комп'ютером precodificato для автомобіля питання.(consiliabile тільки, якщо ви posesso автомобіля, одно бачив, що він стосується тебе міняти всі дроти, центральна консоль і воротар).
    2: Встановити двигуни з interuttori встановлені на панелі бічні.Для підключення і роботи, то я можу допомогти вам я.

Тоді я не знаю інших варіантів.

з повагою
    альберто azzara

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав azalby Visualizza Messaggio
    Привіт
    Я бачу 2 можливості:
    1: Змінити все, електрична Проводка з боді-комп'ютером precodificato для автомобіля питання.(consiliabile тільки, якщо ви posesso автомобіля, одно бачив, що він стосується тебе міняти всі дроти, центральна консоль і воротар).
    2: Встановити двигуни з interuttori встановлені на панелі бічні.Для підключення і роботи, то я можу допомогти вам я.

Тоді я не знаю інших варіантів.

з повагою
    альберто azzara
    Припустимо, що в якості альтернативного методу у мене вже зроблені? десятка , мені б хотілося, щоб? їх взаємодія з тілом. Що те, що я розумію, повинно бути по-іншому .
    За допомогою цієї схеми , на мене , я підходжу кнопки оригінальні .
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •