Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65

проблема golf 5 Gti p0601 internal memory checksum error

привіт комусь ? сталося це, що гольф 5 GTi зіставляється ? вийшов з цього помилки в діагнозі "p0601 internal memory checksum error" контрольна лампа горить, але машина, що v? спокійно машина ? був куплений використані і не з'? вихідний файл, Wv не роблять оновлення, чому? в d? помилки і кажуть, що після ебу рослини
    що робити, як ви думаєте ?

заздалегідь спасибі

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    якщо ви мені напишіть номери HW і SW, ви, замість оригінального файлу, з яким вас поставили оригінал, щоб побачити, якщо ? проблеми, пов'язані файлу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    після читаю все, і я скажу вам, тепер я вдома,
    дякую, тепер

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Citazione Спочатку Написав dviden Visualizza Messaggio
    привіт комусь ? сталося це, що гольф 5 GTi зіставляється ? вийшов з цього помилки в діагнозі "p0601 internal memory checksum error" контрольна лампа горить, але машина, що v? спокійно машина ? був куплений використані і не з'? вихідний файл, Wv не роблять оновлення, чому? в d? помилки і кажуть, що після ебу рослини
    що робити, як ви думаєте ?

заздалегідь спасибі
    Привіт, така проблема іноді на ecu оригінальний, без змін, та положенні можна зробити agironamento в офіційній служби.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав gezame Visualizza Messaggio
    Привіт, така проблема іноді на ecu оригінальний, без змін, та положенні можна зробити agironamento в офіційній служби.
    у Volkswagen заявили, що якщо оновлюють заводи ебу і після повинна бути замінена вже? перевіряв, сказав технік, що я знаю протягом багатьох років і не повинен продати блок управління з новою силою !!!! він не рекомендується рекомендуємо оновлення

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав dviden Visualizza Messaggio
    у Volkswagen заявили, що якщо оновлюють заводи ебу і після повинна бути замінена вже? перевіряв, сказав технік, що я знаю протягом багатьох років і не повинен продати блок управління з новою силою !!!! він не рекомендується рекомендуємо оновлення
    технічний malinformato чому? я зробив оновлення seat leon в дилерському з такою ж проблемою і вирішили всі проблеми, ніколи не чув в ecu блокується оновлення тестер офіційний ? тільки інформаційний тероризм, щоб уникнути дилерській, ви accolli вартість збитків

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав carmageddon Visualizza Messaggio
    технічний malinformato чому? я зробив оновлення seat leon в дилерському з такою ж проблемою і вирішили всі проблеми, ніколи не чув в ecu блокується оновлення тестер офіційний ? тільки інформаційний тероризм, щоб уникнути дилерській, ви accolli вартість збитків
    добре б знати, бачив, що я знаю його 20 років !!!!!!!!!! не розумію, чому? не зробив бо
    однак тепер господар golf сказав мені, що він намагається в інший conce ми побачимо, якщо на цей раз вони

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    мені ? натрапив на 156, і це було за зміну карти погано...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    65
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    мені ? натрапив на 156, і це було за зміну карти погано...
    спасибі волхвів спробує? дивитися як-то сумніви були тільки тому, що? помилки "контрольна сума" і вигляд мій невеликий досвід, коли chk ? неправильно я знав, що не заводився, але це ? інша історія тепер, як тільки я читаю те, може бути, місце файлу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Напишіть hw і sw, що ми бачимо надати вам вихідний файл.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •