то я ілюструю коротко мої пригоди: 4 місяці тому я встановлю турбіну, реконструкції на alfa romeo gt 140cv страшно сказати, що ваша установка ? було зроблено за правилами мистецтва, сьогодні я chima клієнт говорив мені, що ви і зламаною турбіни 400km від мого місця, і я йому кажу, ок, дайте мені відправити компресор, який я роблю, погоджуючись з компанією, яка провела огляд, щоб зрозуміти, effettevimante причини поломки, якщо за моєї недбалості з мого боку, або з якоїсь іншої причини.
У clinte починає просторікувати, сказавши, що мене засудили, що я повинен був risarcirgli всі пошкодження і зробив би установка інший турбіни, відповідаю, ок, давайте робити хороший досвід експертом, щоб зрозуміти, що насправді причини розриву, orch? ви відкриваєте один і мені повідомляє, що коли він йшов ? горить лампа масла ? зупинився в autogril але ****llo олії був у порядку і продовжував поїздки, відповідаю, що проблема може бути відсутність lubrifazione, що призвело до поломки, але в будь-якому випадку я б riconusciuto турбіна на гарантії.
мораль з фактів, які він хоче компенсації за роботи, які вони виконують в іншій майстерні, і турбіна мене б повернувся,я спробував пояснити йому, що не може працювати так, що і він все ще злий, побачимося в суді, приїхав в цей момент, як я повинен робити, скажіть мені, ви будь-яку пораду і добре я згоден