Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985

скажіть мені, як я повинен привести

то я ілюструю коротко мої пригоди: 4 місяці тому я встановлю турбіну, реконструкції на alfa romeo gt 140cv страшно сказати, що ваша установка ? було зроблено за правилами мистецтва, сьогодні я chima клієнт говорив мені, що ви і зламаною турбіни 400km від мого місця, і я йому кажу, ок, дайте мені відправити компресор, який я роблю, погоджуючись з компанією, яка провела огляд, щоб зрозуміти, effettevimante причини поломки, якщо за моєї недбалості з мого боку, або з якоїсь іншої причини.
    У clinte починає просторікувати, сказавши, що мене засудили, що я повинен був risarcirgli всі пошкодження і зробив би установка інший турбіни, відповідаю, ок, давайте робити хороший досвід експертом, щоб зрозуміти, що насправді причини розриву, orch? ви відкриваєте один і мені повідомляє, що коли він йшов ? горить лампа масла ? зупинився в autogril але ****llo олії був у порядку і продовжував поїздки, відповідаю, що проблема може бути відсутність lubrifazione, що призвело до поломки, але в будь-якому випадку я б riconusciuto турбіна на гарантії.
    мораль з фактів, які він хоче компенсації за роботи, які вони виконують в іншій майстерні, і турбіна мене б повернувся,я спробував пояснити йому, що не може працювати так, що і він все ще злий, побачимося в суді, приїхав в цей момент, як я повинен робити, скажіть мені, ви будь-яку пораду і добре я згоден
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    вони це роблять майже завжди, cos? клієнти деякі вчені, між тим, я вважаю, що так і було все, в режимі відеоконференції, то всі роботи проводилися в майстернях або автосалонах, повинні бути забезпечені як мінімум х 12 місяців,в цьому випадку, враховуючи, що ти виробляти тільки монтаж, я не вірю в щирість? що виною може бути неправильний монтаж, враховуючи, що пройшло 4 місяці,причини можуть бути різні,ревізії турбіни з матеріалами, не idoni невиконання мастила,etc і ecct..intando ти враховуючи, що ти знаєш про подію ви повинні повідомити компанії, що ви надали турбіна xch? також вона відповідає за дії покупця,що ви повинні зробити запит, не хвилин, але x письмовій формі, а потім, при необхідності,але після першого ходу залишається за ним у citarti,ти зараз нічого робити не потрібно тільки переконатися, що у вас є рахунки-фактури постачальника турбіни х можливих претензій..але якщо ви preuccupare я думаю, були тільки словесні погрози юристи знають, що nn ? дороги, що кліщ.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    по мені, так зняли інші люди, гарантії ? занепалої, ви можете захистити його тисячею способів, - компаній, assicuratrici знаходять тисячу виправдань, щоб не платити, наприклад, дефекти автомобілів, проданих у вживанні, проблема ? можливо, що законом autoriparatore повинен мати страховку, звичайно, треба мати, за крадіжки, за? я не знаю, якщо для qst випадках

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    мене ? успіх, що турбіна відновлений ? маршрут під час пробної поїздки з клієнтом на борту. Зайве говорити, що робота ? був виконаний бездоганно, масла і фільтра замінені, труби чисті, повітряний фільтр новий, egr чистий, інтеркулер чистий і dwin труби замінені. Я відправив турбіну назад, щоб вона periziare, і мені сказали, що з-за ? був за межами кіл turbo і, отже, не підпадає під гарантію.
    Крім того, що із змінною геометрією турбіни тому багато з тих оборотів ( навіть 150.000-180.000 об / хв), що я не розумію, що може бути за межами кіл, ми не навіть не тягне, я, наприклад, хода, стійкий. Мораль: на щастя, клієнт був тип розуміння (і був зі мною в машині, коли ? успіху)машина зупиняється на 1 місяць, нам клієнт поклав turbo і ne купила новий, і я його демонтаж і rimomntaggio.

Я, турбіни відновлені, не беру ніколи, і якщо купити клієнт, я роблю це на увазі, що якщо щось трапиться, я не відповідаю нічого

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    шкода, що цей дзвінок не був зареєстрований .. я б цю карту я сказати, що світло sie горить, і він перевірив ****лло, і це було нормально .. але ніхто віднесена до spai тільки в ****llo але бенсі на низький тиск .. еде і саме останнє причиною пошкодження зареєстрованого cio прилипає до труб!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    https://t.me/pump_upp
    Повідомлення
    141
    Так ? все більше і більше? важко працювати у даний час (спори з усього, гаманець, та ін..)
    Проблема ? що ви не отримали автомобіль у вашій майстерні.
    Треба з'ясувати, скільки масла було в машині, коли ? прийшов у майстерню, і навіть колір, якщо було ясно, швидше за все, клієнт тільки що зробив долив і після того, як ви каже: " а ? максимум масло".
    У everti сказав, що бачив індикатор тиску gi? направляють вас на правильний шлях... випадку, якщо автомобіль має індикатор ****llo масла/мінімум ****лло?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Сьогодні день лікарі бояться працювати, чому? якщо щось йде не так встануть, відразу порушення, в результаті в газетах і відправили додому. Cos? закінчимо ми!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    По-перше, перш ніж провести роботи на іншу, повинен був звернутися до вас, або, принаймні, змусити вас бути присутнім на зняття, але в цьому випадку він поставив вас в положення, що не в змозі захистити, то має виправдати той факт, що ви звернулися до іншої механік, так що ти не відмовився rimetter руки на своїй машині, або зробив indissponibile, виникає перед кожним учасником діалогу відразу ж, хто вам відремонтував турбіну (можливо, через ***** cos? вам залишається документа, на певну дату)таким чином, що ви можете довести свою сумлінність і наявність? в бажанні вирішувати і вирішити проблему, якщо це пов'язано з проблемою turbo огляду.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •