-
Панель інструментів Smart
Всім привіт. Вам ? коли-небудь полагодити панель інструментів Smart For Two з пам'яті 93C66? Картина представляє наступні порушення:
1. ****llo температури на максимум і миготливий;
2. Символ бензин блимає;
3. Індикатор передач з тире;
4. Пробіг не доступні.
Чекаю на вашу відповідь.
-
Ви, коли хтось робить якийсь "робота" на пам'ять....припиняється наскрізний отвір, біля пам'яті вправо (яка з'єднує грані до іншої вкладці), ви краще очистіть і злегка переробити трасу з іншої сторони плати худий, переходячи провід в отвір.
Для докорів перевірити тестером в continuita, а ви побачите, що ? те, проблему.
-
-
Ви пробували справжній годувати картину туристичне щоб переконатися, що проблема саме лу.i
-
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Спробуйте з інструментом, призначеним, щоб зробити вирівнювання кадру мені ? довелося відключити акумулятор, я поставив все на місце з axone привіт
-
чисто випадково, ви від цих помилок (b1306 і b1310) якщо і так, вам потрібно зробити оновлення програмного забезпечення в рамках дилерської
-
По-моєму у вас проблема в can. Перевірте запобіжники і велика вилка поруч з роз'ємом діагностики!!
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
це я знайшов, щоб працювати на картинах, те, що ви перерахували ви-й? симптоми, у вас є два варіанти, або вирівнювання mb star або візьміть файл добре.. змініть vin... в esa, і навантаження, і відбуваються всі хвороби.
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму