Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 43

Обговорення: перші кроки

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89

Smile перші кроки

Вітаю всіх.
    Я новачок на форумі, і я хотів би запитати у вас поради про світ rimappature.
    я, як я вже писав на тему презентація я купив діагностики autocom і mpps v12.
    я хотів би знати, на які ризики я йду проти для rimappature і які програми використовувати.
    заздалегідь дякую за відповіді.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    Перейти зустріч у так багато неприємностей і проблем, з чого почати ? дуже важко, особливо, якщо ви не керівництво, що слід, і радить, ви зробили дві покупки, якщо вони працюють правильно! звичайно кошмар тих, хто починається, але, запевняю вас, що ? страх тих, хто робить це для судів, і вже давно ? блокування ecu, в запису.
    Потім майстерність зберігати спокій і впоратися з ситуацією,.... весь досвід і знання впоратися з ситуацією, бере на себе тільки з часом, lavorandoci і блокує ебу!!!!(навчаються), іноді треба навіть блокувати їх, інакше смак, що c'?!
    як може статися, щоб пошкодити їх, типу, в той час як ви відкриваєте ecu, щоб прочитати по bdm когось ? capitatato, що тоді не поїхали, більше автомобілів.
    поки що ? автомобіль ви йдете в зломом, ви берете інший ecu і далі... але потім, коли ? машина р? більш складними є неприємностей.

вам рекомендую почати з edc15c2 типу fit-браво, перша серія - альфа 156 - (2), а потім перейти до edc15c7 (euro3) ? так далі... bosch є найбільш простий, так як для читання, так і для карт, які мають реальну цінність і просто виявити.

крім того, що ви купили, вам рада хороший програміст з туристичне пам'яті і bdm.

на edc 15 з mpps не повинні мати ніяких проблем соні найпростіших машинок і mpps йде до великим, mpps ви ? доведено досить надійно навіть на edc 16
    ? мені особисто-небудь, або з тих чи інших причин мене він заблокований.
    інший інструмент в силі ? mag pro дуже добре на edc16 і simens ford, хоча в деяких випадках не хочуть знати, щоб працювати в k-line.
    інструмент ідеально підходить на 100% не існує, оригінал і китай...як колег, а також оригінальні засоби у них були проблеми.

pi? чи ситуація ? це в успіху і в**** на китів!!
    р? обладнання ви можете знайти тут, в магазині форуму, які завжди будуть гарантовані, і ви отримаєте сервісне обслуговування.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    55
    Ризики, як сказав Яків, з-за рогу, і складаються в блоці ебу.
    Програмне забезпечення використовувати для відображення багато : Титан, winols і т. д, залежить від вас.
    По мені winols ? pi? складний, але ? навіть те, що робить вас пі? міркувати на пошук, карти, інші використовують драйвери gi? готові, які не завжди є правильними.

Привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    Привіт Якова і дякую, що відповіли мені.
    Отже, від того, що я зрозумів ? триває х перепризначити...я читаю список автомобілів ? можна перепризначити я придбав mpps v12, думаючи, що прогулянка їй.
    будучи приватною, я думаю, що мені буде важко знайти автомобіль, щоб виконати відображення, x? я можу спробувати на 2 моїх авто, які у мене є:fiat 500 1.4 16v 100hp і megane 1.5 dci.
    не s? s? можна зробити cn те, що я я.

у pi? страх закрити c'?,тому іноді я згадую той факт, що я avventuro занадто багато, щоб робити певні речі.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    я помилився і опублікував, і я не можу більше редагувати повідомлення..... постійно тут

я вже говорив не забувайте, що багато хто з нас живуть, роблячи це ремесло і вкладають гроші, роблячи навчальні курси та купуючи обладнання офіцерів, так що не переживайте, якщо багато людей nin є бажання поділитися своїми секретами торгівлі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    коли я почав, я,я почав з галло-1260,ти mpps і gi? ви далі...
    ви купили, а також хороший діагноз,ще краще
    зазвичай edc15 і 16 групи fiat і vw роблять легко і також легко обробляти
    якщо ви використовуєте ecm titanium з драйверами у вас вже? хороші рекомендації,тобто а проценти, які використовують трохи все, щоб почати,коли ви хочете щось partocolare ми повинні міркувати тільки

вам порада, треба купити bdm чому? якщо блоки є edc16 або потрібно зробити marelli, принаймні, ви покриті
    для edc15, а з bootmode ви повинні вирішити більшості випадків

після того, як ці речі необхідно прийняти, програміст(те, що я роблю я)

тоді, можливо, ви проходите в послідовних/kjtag/bdm-й? серйозних...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    64
    fiat 500 ? fattible її? звичайно, не ? машина для хлопчика, перші кроки, з mpps ви можете зробити це, але ? процедура р? складна для одного, який починається, megane ви повинні побачити, що ecu монтує ? у будь-якому випадку, щоб йти безпечно, ви повинні зробити її bdm, про те, що автомобіль ви зіткнетеся з різними проблемами після запису в послідовний порт, один з пі? яскравих ? втрата кодування форсунок, знайти один у вашій області, яка вже має досвід і запитайте, якщо вам з руки, принаймні, на ваші машини... навіть якщо я бачу, що дурна... люди ? р? ревнувати це ремесло і робить добре.
    ти пескари, чи були ви мої зони, я б взагалі з задоволенням руку, щоб зрозуміти, p? у цьому світі дуже складно ? перш за все не забувайте, що доки з нас живе, роблячи квест

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    ноно...я в сутності nn мене, я беру xk? s? що ми sn людей є кампанія з такої роботи, а я хочу тільки дізнатися, xk? мені подобається возитися...
    хто хоче мені допомогти бен ne sar? дуже радий.
    я не хочу, ne конфліктів cn ніхто не красти роботи немає.

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    ці часи, можливо, camparsi цих речей, може бути ? дуже складно, якщо додати той факт, що ці інтерфейси знаходяться навколо, за дуже доступною ціною ,це буде пі? виступ за "t"?
    Citazione Спочатку Написав darksoulbreaker Visualizza Messaggio
    ноно...я в сутності nn мене, я беру xk? s? що ми sn людей є кампанія з такої роботи, а я хочу тільки дізнатися, xk? мені подобається возитися...
    хто хоче мені допомогти бен ne sar? дуже радий.
    я не хочу, ne конфліктів cn ніхто не красти роботи немає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Et
    34
    Повідомлення
    89
    у районах, мої нікого не знаю, тому мені потрібно вирішити самостійно.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •