Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24

Проблема 166 запалювання aiutooo

Привіт...
    У той час як встановлював завод водню на моїй альфа 166 2.4 jtd 99 я акт лайно.. я забув встановити заземлення що після включення живлення автомобіля торкнулися двигуна і зробив гарну іскру, навіть якщо заземлення не повинен вести себе так, нема?, після цього я вимкнув двигун .

Зафіксована маса, я спробував ще раз привести в рух ,картина висвітлює різні бортові системи працюють, але нічого не приводиться в рух. ll стартер не надходить вхідний покласти в рух, і, навіть ввівши руху під ухил машина частини.....
    Випробування, що виконуються:
    Вилучений новий завод водню
    Контроль rel? і все працює
    Контроль і заміна запобіжників двох спалені
    Насос пічного бака не частина, як очікується, до моменту, що запалювання включається, що може здатися питання про охоронну.....

Як ви думаєте ? пу? бути ? футбольний блок сигналізації я, що й двигун ?
    Допомогу електрика в місті мені порадили спробувати поміняти ебу, але мені здається занадто загальним, як рішення.....
    заздалегідь спасибі уваги...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    привіт, ти бачив, при включенні рамки, якщо горить індикатор dell іммобілайзера? якщо він не включається, можливо, перегорів запобіжник або вимикач inerz вставлений .
    однак якщо цей індикатор не засвітиться в момент dell авто тест-машина не заводиться!
    дайте нам знати,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Здрастуйте,ви перевірили запобіжники очеретяна поруч з плюсової клеми акумулятора.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    привіт ,запобіжники все ок, як rel?,стартера,генератора і служби в цілому перевіряються один за іншим. разом всі різні індикатори включення з'являється жовтий-зліва, написано code і символ ключа я не знаю, якщо це нормально, не пам'ятаю я цей автомобіль недавно, і не пам'ятаю, картина в пам'яті, але мені здається ненормальним, бо не відключається, як-форсунок і свічок розжарювання. Акумулятор ? позаду і напруга 12 в надходить у відсік двигуна я перевірив з тестером в різних місцях , може бути, набув безпеки, сигналізації у мене ебу ?
    Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    88
    вибачте, індикатор candellette включається ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    На даний момент я б сказав, щоб зробити діагностику всієї системи.

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    Citazione Спочатку Написав cicciocar Visualizza Messaggio
    На даний момент я б сказав, щоб зробити діагностику всієї системи.
    я згоден! але насос низького тиску, коли ви включаєте картина нападу? з повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    Citazione Спочатку Написав також Visualizza Messaggio
    я згоден! але насос низького тиску, коли ви включаєте картина нападу? з повагою
    Ні, це не ознаки життя ? те, що змушує мене думати, на сигналізації!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    24
    загоряться всі регулярні індикатори живлення, але ніяких ознак життя, якщо не дійде imput до стартеру?

Діагностику....у мене є друг, який в KWP2000 Plus може бути добре для діагнозу? і можливого втручання?
    привіт спасибі
    '

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    Вибачте, але коли про ключ приходить 12 вольт на провід маленький реле стартер.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •