Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 29

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55

видалення adblue на автомобілях scania

привіт всім, хто може сказати мені, якщо ? можете видалити adblue на автомобілях scania з допомогою чіп блоку управління двигуном?
    спасибі всім заздалегідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    навантаження навіть карту ori один scania R500 євро 5 з системою "scr" (селективного каталітичного відновлення)
    карту ? орі і hw motorola
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо в питанні монтує ecu scania DCP4 я думаю, що ви не можете позбутися від sw adblue так як мають електронний модуль управління для сечовини, присвячена виключно система селективного зменшення поза ecu, а тим, що в діалог з цим canbus......
    ? р? хатину на воді видалити всі......
    єдиний спосіб на даний момент, я думаю, встановити емулятор на модуль adblue, які пов'язані з цією останньою і з ecu "обману" остання.....
    а якщо кошти монтує ecu bosch edc7 я думаю, що щось можна зробити через sw.....
    але ви повинні зв'язатися з користувачами, досвідченіший, ніж я в темі.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    немає з каталізатором проблем немає, навпаки
    часто забиваються за поганої роботи установки scr і утворюються справжні пробки сечовина кристалізується до точки закривають повністю каталізатор

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав ігор Visualizza Messaggio
    немає з каталізатором проблем немає, навпаки
    часто забиваються за поганої роботи установки scr і утворюються справжні пробки сечовина кристалізується до точки закривають повністю каталізатор
    очі, які багато разів chiss? яка дивна реакція в каталізаторі утворюється сірчана кислота!!!corrosivissmo!!!я там грав три комбінезони останнім часом, що речі....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    ах...крім того, я хотів спитати, з каталізатором, то, що ви думаєте робити????
    я думаю, що якщо ви залишите cos? com? має коротке життя......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    в даний час я знаю, що використовують додаткові блоки управління, які обманюють датчик температури каталізатора, але, як і всі модулі ? обман, але не рішення
    я шукав систему, щоб виключити контролю nox і видаляти зв'язку між двома блоками управління без підсвічування без підсвічування або помилка зв'язку can і відключити подачу живлення на блок управління scr
    ебу двигуна ? є motorola s6

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    я зробив тест, знімаючи датчики від глушника ,закриваючи отвори з пробками , в тому числі оксидів азоту (nox); блок управління так бачить, глушник, завжди холодна і не бачить більше викидів, тому немає більше необхідності надати adiblue спробувати, хоча на scania

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    очікуємо, що де-big скажіть нам його пу? цілком можливо, що щось можна зробити через карту....
    цікаво, якщо ******* усуне scr???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    55
    те, scania, не ? справжній каталізатор, так ? що не має датчиків тиску до і після каталізатора, і на багатьох автомобілях встановлюється навіть перепускний клапан, встановлений перед каталізатором, що виключає глушник для створення розряду, прямий і призвести до збільшення шуму вихлопних газів, і для того щоб не створювати коди несправності ? просто проведіть невелику кількість? газу, які необхідні, щоб нагріти злегка каталізатора

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •