Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Сукня притч.
    Повідомлення
    98

Автоматичне програмне забезпечення,

Сьогодні, поки я був на роботі (продам запчастини для авто), і я говорив з механіком, він сказав мені, що його rimappatore впевненості, що робить все в інтернеті має програмне забезпечення, яке змінити карту протягом декількох хвилин, що робить це автоматично. Просто встановити, як ви хочете, щоб збільшити, і програма все робить автоматично. Дійсно існує така програма, або ? тільки фігня, що вони мені механік? Побачив, що ім'я не знає або не хоче сказати, я покладаюся на вас. Дякую

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я б сказав, що це фігня.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    я чув, як я sti програмне забезпечення...
    і я також бачив файлів....

залишити час, які знаходять... і метод швидко, щоб мати більше? потужність дата-мало...
    і багато разів вони роблять пі? збиток, який ще...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    в цей момент я хотів би почути якесь назва є, просто цікаво,я не думаю, однак, може бути щось подібне за винятком того, що вони роблять sw тип ecusafe, що знаходить " + " або " - потенційних карти і зміни, але за якою логікою ? в залежності від того, що маг......
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    в цей момент я хотів би почути якесь назва є, просто цікаво,я не думаю, однак, може бути щось подібне за винятком того, що вони роблять sw тип ecusafe, що знаходить " + " або " - потенційних карти і зміни, але за якою логікою ? в залежності від того, що маг......
    А msport!
    Як програмне забезпечення самостійно змінити значення в ебу? Мені здається, легенда...
    У pi? програми, які автоматично виявляють карти та плани (типу драйвер ECM) для того, щоб полегшити і прискорити роботу, але, мені здається, навряд чи змініть та їх значення...
    Враховуючи, то в незліченних моделей блоків управління, стає чимось більшим? неможливо, що навряд чи...
    У будь-якому випадку я чекаю я теж події...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    я вважаю, файлів? готові.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    ahhhha це ? гарне sw, яка зробить все, тільки.., я сумніваюся в цьому,безумовно, тренер він файли кроком зберігаються, що appiccicava в будь-якому місці.
    [COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •