Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 37

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114

проблема batteriai mercesde sportcoupe

здрастуйте, у мене проблема з mercedes sportcoupe автомобіль ? прикріплена частина спокійно, не дає мені ніякої помилки з autocom проблема, що якщо я залишу зупиняється 7/8 годин я опиняюся з акумулятора, повністю в землі,я sostiuita акумулятор з новою ж амперажу,я відключив це радіо, що що-небудь можливо на практиці зараз ? як якщо б оригінальний генератор заряду, отже, не ? проблема в зарядці ,якщо відключаю акумулятор, і я зупиняється в цей же день в riattaccarla частину спокійно можете ви дати мені кілька порад?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    я просто переробив діагностику з autocom і мені ці 2 помилки P1481 свічки розжарювання і P1664 booster електронний підігрівач для першого ? запальна спалений другий cos

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Tom79
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    я вважаю, що це додаткове опалення електронне, але я можу помилятися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    спасибі tom79 ви знаєте, де вона знаходиться, якщо можна? відключити? може бути ? те, що ламається

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    повинен бути так званий "webasto"....пошук в капот великій прямокутній коробці з атаковані труби опалення і видів глушник...я вважаю, що для? ви не можете зняти..тому що будучи підключеним до блоку управління клімат-думаю, що після вам не blockquote? навіть тепле повітря...або антиобледенитель скла....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не..нагрівач у w203 знаходиться між переднім бампером і правою колісної ніші....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    якщо дає помилку, може бути, ви ? згорів якийсь запобіжник.. і ecu не знайти і тобі видає...

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Факти і веб-пошук з d код помилки, може бути помилковий контакт на блоці запобіжників, довелося окислення, для випадку, якщо ви ? вхід води??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    тоді, хлопці, я встановив зараз wis на пк ,не ? води на вході,почав 2 дні перерва,до цього все ок,якщо знімаю запобіжник клімату, я повинен бути на місці? спасибі манро....з autocom зараз у мене немає помилки? якщо я йду на стрічки-нагрівача, не робить мене увійти ,але сед нагрівач не може видалити? під запобіжник або rel

Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    92
    Я думаю, що під запобіжник, ви можете зробити тест і зняти запобіжник, а потім побачити, якщо діагноз вам виявити помилки....

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •