привіт, хто-небудь мені пояснити, що це?
у mpps info каже, зачекайте не менше 3 хвилин, перш ніж включити запалювання після перепрограмування dele edc16c34 1.6 hdi peugeot
привіт, хто-небудь мені пояснити, що це?
у mpps info каже, зачекайте не менше 3 хвилин, перш ніж включити запалювання після перепрограмування dele edc16c34 1.6 hdi peugeot
be я їх, або зроблені, але ніколи не чекав 3 хвилини і мені не дало ніяких проблем
alclune раз mpps попереджає вас, особливо, коли з'? навчання коди форсунок.
[COLOR="#FF0000"]Є рушійна сила, сильніше пари, електрики з атомної енергії: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]особисті Думки, лише в ознайомчих цілях.[/COLOR]
точно, те ж саме відбувається і з півень v2, почекайте, всі 3 хвилини ? краще, я ті 3 хвилини, що вам зраджують дня
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
у цих трьох хвилин ? рекомендується не робити нічого в машині, навіть відкрити дверцята
так, в теорії потрібно робити riaprrendere кодування форсунок....
за 3 хвилини рамках вимкнений і 3 хвилин, рамки, увімкніть , вимкніть, а потім запустити машину. півень тому тільки все це дія.
але, як правило, код форсунок відновити? чи є проблеми?
і ви,проблема ? які кажуть, що autocom не завжди виходить...