Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

проблема з пежо 307 2.0 hdi 110cv

привіт, хлопці, як зазвичай, я стикаюся завжди мільйон проблем, близько 2 місяців тому, я йду, щоб зробити defap на 307 2.0 hdi edc15c2, нічого складно в написанні, я не зрозумів ніколи, що сталося, але справа в тому, що я писати прикута до met?, добре, вимкніть ебу, переписати пам'ять, і поставлю на блок управління.... нічого не робити, не хочете ділити.... весь день намагаюся з pp2000, але нічого не робити.... на наступне ранок, я повернуся, all цех, віддаю все, ori, riallineo (що зроблено за день до цього) чарівно машини частина.... я читаю файл, defappo, і переписати.... все чудово.... я вмикаю машини, через 5 хвилин на мотоциклі.... буває, що гарний.... в bsi йде у вогонь.... і від них починається красивий....
    є 2 місяці, що sbatto голову на цій машині....
    я йду в руїнах, я не знаходжу bsi valeo одно, я беру комплект з bsi класичної 95160, ключ і блок управління.... я поклав на все, і машина не так добре, recovery для зондів температури, з такою централізованою, що не працює, скла не працюють і т. д.....
    інший день я повертаюся в руїнах, я беру bsi одно, що орі, з ключем, але ecu пропала....
    я ставлю на ecu оригінальні immo off, але факт залишається контрольна лампа несправності двигуна горить з помилками в діагностиці, що не стерти,
    зараз я подуманы, що....

когось є файл діви для bsi valeo, зі спалахом і e2prom діви для ecu??

кількість hw ecu ?: 0 281 010 779

спасибі, хлопці!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    Той факт, ke на діагностику подивитися помилки на sondenlambda присутні і з-за defap
    Ці біти ke штрихи призводять значення зондів в 700 градусів, щоб не робити більше бетону
    Але не у вас виникли проблеми і контрольні лампи горять

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    робив інший з ecusafe.... але мені не давала це помилка в діагнозі!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di FidodidoTuning
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    СИЦИЛІЯ (TP)
    Повідомлення
    244
    повірте,успіх і ще, мене,прости оригінал і значення temp. зонди в нормальний стан і знімає l помилка

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Citazione Спочатку Написав FidodidoTuning Visualizza Messaggio
    повірте,успіх і ще, мене,прости оригінал і значення temp. зонди в нормальний стан і знімає l помилка
    точне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    ок,гаразд.... але моя проблема в даний момент ? інший....
    у мене контрольна лампа несправності двигуна горить, чому? я ключ і bsi вирівняні правильно, але ecu працює з immo off.....
    хтось частковий заголовок цієї ecu???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Ви зробили декодування всього зараз необхідно scodificare блок управління іммо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    Citazione Спочатку Написав freddyecu Visualizza Messaggio
    Ви зробили декодування всього зараз необхідно scodificare блок управління іммо
    блок управління іммо??? що я знаю, nn має блок управління іммо.... сигнал проходить через ключ до bsi, bsi до ecu..... але у мене є ключ і bsi добре налаштовані, з автомобіля ncidentata.... але ecu працює з scodifica все, і я горіти індикатори.... я хотів scodificarla часткової..... ніхто не має scodifica часткове???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    Якщо травень? ебу двигуна повинен мати esprom щодо code... читати з прог dissaldandola програма з immo зміну і risaldi... Це і scod часткової...

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •