Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 32

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

характеристики форсунок CR bosch

Привіт, хлопці, після довгого пошуку в інтернеті я, нарешті, знайшов pdf, що я думаю зробити? у блаженства? багато людей, які хочуть замінити їх propi форсунок common rail з congnizione з-за....
    могли б?,особливо tezzero і lumaracing? бути два технічних дизель,але і тих, хто ne s? дещо пояснити мені, люб'язно p? це pdf...те, що не так багато мені і ясно, що вони підрозділу? вимірювання...не можу зрозуміти, якщо CC або в мм3....хтось пу? люб'язно просвітити мене??
    додаю файл для абонемента ви можете звернутися до мене або msport...
    Спасибі всім.
    File Allegati Файл Вкладення
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    В pdf наводяться таблиці та налаштування форсунок bosch виконувати випробувальний стенд для насосів уприскування з симулятор common rail.. тест з насос уприскування "будь"(я використовую той, mercedes), враховуються такі три випробування : стартер 250 бар середньої навантаження і максимальний вантаж, із зазначенням часу уприскування (однакових для всіх трьох випробувань) кубічних см нагнітання і відлив, що ви повинні отримати відповідні допуски..якщо ви не використовуєте тренажер, bosch значення калібрування для відображення змінюються..я сподіваюся, що ясно
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    привіт tezzero..спасибі за роз'яснення...я хотів би запитати вас? підтвердити краще, якщо юніт? вимірювання pdf см кубічних, а не в мм кубічних...
    і тоді у світлі всього цього я хотів би запитати вас, які еталонні значення максимальної витрати дизельного палива у форсунок взяти до уваги, якщо ми хочемо зібрати "речі більш грубої" форсунок оригінальні дату і машини завжди читаю з pdf????
    cio? де ви закон в якості максимальної витрати дизельного палива, що інжектор видає??
    Заздалегідь дякую за вашу відповідь....
    Привіт
    IP

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    калібрування в DC..витрата палива в таблиці налаштування ? максимальна справжнім ? тільки посилання, щоб перевірити, якщо інжектор працює правильно..інжектор c.rail bosch відрізняються між собою за ступенем виплеск кількість отворів і діаметр самих,треба мати детальну карту з профі, щоб потім порівняти їх..але, як на мене, це був хліб для механічні форсунки, щоб збільшити страв..з зіставлення зроблені добре збільшує без необхідності вдаватися до такого..
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав tezzero Visualizza Messaggio
    калібрування в DC..витрата палива в таблиці налаштування ? максимальна справжнім ? тільки посилання, щоб перевірити, якщо інжектор працює правильно..інжектор c.rail bosch відрізняються між собою за ступенем виплеск кількість отворів і діаметр самих,треба мати детальну карту з профі, щоб потім порівняти їх..але, як на мене, це був хліб для механічні форсунки, щоб збільшити страв..з зіставлення зроблені добре збільшує без необхідності вдаватися до такого..
    ок tezzero...ви хочете сказати, що з таблиць ви не можете зрозуміти, якщо інжектор більше дизельного палива, ніж інші?
    дивлячись на таблицю і розглядаючи наприклад, паливної форсунки fiat 0 445 110 002 sivede, що в стовпці, де він говорить, "де -**** y1" я між 8,2 і 9,2 cc дизель з 1350 бар прес...
    тепер, якщо я беру в розгляд ще один інжектор fiat наприклад, 0 445 110 119 я бачу, що в одній і тій же колонці "де -**** ry1" я від 10-11,5 см на дизельне паливо, завжди в 1350 бар тиск....по-моєму, ingnoranza в області, не ? так???
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    привіт манро..... особисто я не туристичне, я бачив його в pdf, але знаходяться в тісному контакті з pompista.... однак, туристичне калібрування, виражаються в кубічних сантиметрах, CC, і випробування, як сказав tezzero ви робите так, але мій pompista, не є доказом 250 бар, але він тільки перевіряє, на скільки бар починається інжектор відкрити, потім робить тест на 1000 обертів насоса, (для тих, хто не знає', CR-насосів, зменшується кошти, в залежності від оборотів двигуна.... тобто, якщо двигун робить 1000 оборотів, насос 500, якщо двигун 4000 обертів насоса, 2000 і так далі) вимірювання постійного струму, 1000 оборотів, потім повторюють випробування на 2000 оборотів, і дивіться, якщо написано з таблицями....
    IP

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    привіт манро..... особисто я не туристичне, я бачив його в pdf, але знаходяться в тісному контакті з pompista.... однак, туристичне калібрування, виражаються в кубічних сантиметрах, CC, і випробування, як сказав tezzero ви робите так, але мій pompista, не є доказом 250 бар, але він тільки перевіряє, на скільки бар починається інжектор відкрити, потім робить тест на 1000 обертів насоса, (для тих, хто не знає', CR-насосів, зменшується кошти, в залежності від оборотів двигуна.... тобто, якщо двигун робить 1000 оборотів, насос 500, якщо двигун 4000 обертів насоса, 2000 і так далі) вимірювання постійного струму, 1000 оборотів, потім повторюють випробування на 2000 оборотів, і дивіться, якщо написано з таблицями....
    Я проаналізував таблицю bosch..також я використовую різні методи, в avviamneto, наприклад, текст з 150 бар до 20 гц, відкриття..а якщо встановлюю симулятор, в авто я f? зробити: 200 бар 20 гц стартера середньої навантаження 800 бар 60 гц до 1000 бар 80 гц і ovviamneto я таблиць з страв, для більшості кодів bosch delphi siemens denso та ін..
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт манро ,і можете мати pw??
    Спасибі!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
    IP

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Ви не зрозуміли мої слова чи я не пояснив добре...відмінності залежно від отвору і розміру самих, і якщо ми йдемо на технічній, навіть у піднятій голки пульверизатора ? регульована по товщині..мою увагу ? у тому, що, зіставивши ебу правильно!! ви отримаєте приростів без істотних ammattirsi шукати інжектор pi? виконуюча якщо ви не хочете, щоб реалізувати автомобіль від продуктивності перебільшені..от і все
    IP

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спасибі tezzero для tuadisponibilit? пояснити....але я хотів би запитати вас, якщо, наприклад, візьмемо bosch fiat 0 445 110 119, що в таблиці загасити 10-11,5 см (100-115mm3 1350 бар, якби я хотів збільшити iq в 140mm3 або 14cc, не торкаючись ні час вприскування, ні прес-rail..які альтернативи я??ви могли б збільшити хід голки, щоб мати більше дизель або краще мати форсунки або пульверизатора безпосередньо найбільшою??
    IP

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •