Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 27

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251

scodifica або клон ecu denso dec 30 opel meriva 1700

Привіт, мене привели в майстерні, блок управління, один meriva і ідентична гніздо під знесення зробити діви або клонувати з цієї
    оригінальний авто, ебу ? є denso dec30, ті, з горбом на стороні, хтось мені пу? дати відгук?c'? один 2eprom ви можете прочитати чи обміняти?
    блок управління ззаду ? закривається кришкою, закріплений за допомогою 4 точок, тип зварювання, а потім, перш ніж приступити відкрити його, я хотів бути впевнений, що зможе зробити роботу.Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Мені шкода, але я не знаю-єдине, що мені спадає на думку ? що він може читати eeprom з Галло або в різних БД, може бути, uqalcuno-й? експерт вас losa сказати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Ймовірно, спробує? відкрити з знесення, щоб зрозуміти що-то, як правило, з ecu opel перед зняттям з авто, від якої відділяється вам необхідно увійти в діагностику і зробити процедуру, відняти у
    монтано на інший автомобіль і dignosi з carpass можна? farel'адаптації.Для даного типу ecu, я побачив, що c'? один stromento що ставить їх у стан адаптуватися на іншій машині, знайти його?.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Якщо у вас є можливість? спробуйте тим часом ми бачимо, якщо має eeprom всередині.Якщо немає, то я не зрозумів ? один з тих 2-розетки у верхній частині... не devessere прогулянки відкрити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    відкрита ебу без праці будете?, містить 93c66 сьогодні я намагаюся прочитати її за допомогою пінцета, чому? ебу ? гібридний, але 2eprom ? psp noemalssima тільки, що і досить палермо з ланцюга.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    З допомогою пінцета нічого не робити, завтра залишок 8 проводів на 2eprom і я підключити на програміста.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    але не має майданчики для bdm??cos? один microibrida??? я вважаю, що kessv2, можливо, в boot mode повинен дозволяти прочитати, але я не впевнений....chiss? якщо який-небудь досвідчений користувач пу? сказати його...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак я думаю, що навіть k-теги повинні прочитати в boot mode...
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    ебу ? один microibrida, смол c'? я теж, але занадто багато! не ? як denso ходу 1700 це ? всі різні, усіх тих, що я звернувся, мені сказали, що ви не робите нічого, якщо не розблокувати, перш ніж розбирати
    з машини знесено, і ви з carpass завжди del'автомобілі на звалище.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Пробував пайку з'єднань безпосередньо на пам'ять, але ви не закон, ви повинні видалити його, щоб сили, проблема ? зняти смолу з яким? вставив його.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •