Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 56

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Gp 1.3 90cv Здивування на деякі зміни.

Привіт, хлопці, я вивчав файли Grande Punto 1.3 90cv перепризначений...дивлячись на "p"? криві я помітив дивне...що я вставляю картинку..практично, як ви бачите, в якийсь момент криві, замість того, щоб вийти з'? лінія пряма...чому? c'? логіка в цьому, або ? помилка? спасибі всім...file------------->1.3 dubbi.jpg

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    щоб побачити її, cos? здавалося б мапу педалі акселератора.
    кухар приніс вам в 0 всі значення від'ємне, але не розумію сенс цього маневру
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Ну не знаю, може бути, він-то користь у нижньому де ? померла? після я бачу, відставити..., ба...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    так, але на те, screen титан каже що то ? карта вприскування в залежності від температури повітря...
    що може бути не сумісність з картою вприскування дизельного палива в функції температури або карту turbo завжди в залежності від темп, і якби не те, що sw не без посилання на l? з rpm і тим, load, що цілком може бути бананів ви не зрозумієте ніколи, що таке, що картка, якщо не для інших шляхів....
    однак, крім цього ? не для contradire волхвів, я ніколи не бачив карту DW, значення негативне...
    ? це не означає, що не DW тільки чому? я ніколи не бачив так...і тому, що титан з назв карт робить p? що ж, чорт візьми, що йому здається,....
    Востаннє редагувалось манро; в 03-12-2012 15:06
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    на імена, титан в карти протриматися милосердний покрив...
    на 1.3 mjet карти педалі акселератора часто мають значення від'ємне, та криві, як на фото.
    у певних 1.3 mjet 70cv навіть титан все означає, як обмежувачі крутного моменту!

однак ми говоримо, що, як завжди, ідеально було б поставити орі і мод, якщо ви хочете, щоб думка, а не просто скріншот.
    в іншому випадку ? важко, щоб допомогти для тих, хто хоче зробити це
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Хлопці, я дякую вам за допомогу, але я просто хотів знати щось про те, що тип зміни цієї кривої, сьогодні, я додаю також дві оригінальні файли і змінені, а у вас є ідеї-й? ясно...Дякую всім за відповіді..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    відверто те, що я прошу і я: але мапу педаль DW будь-якого ecu, так і пу? мати значень нижче 0% педаль?який сенс?чому? піти "нижче нуля" у кут педалі, коли здається, що логічні 0% педаль закриває все,зрештою,не має жодних запитом пара,iq положення, то, що ??
    скажіть, будь ласка, чому це для мене ? абсолютно нову концепцію, що я хотів би поглибити...
    Дякую
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    щоб підтвердити, якщо ? чи ні карту педалі акселератора чекаю вихідний файл.
    і, може бути, тому що не має сенсу йти в мінус на карті, педаль, кухар, який зробив я файл з цієї причини до НУЛЯ всі значення від'ємне, в тих карти

не ? для ідуть не по темі, але часто бачу, навіть багато обмежувачі крутного моменту в мінус, і я запитую, який сенс мати обмежувачі крутного моменту в мінус

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Як і обіцяв ось оригінальна карта з мапу moddata, звичайно, додається таким чином, ви розумієте, краще...я, звичайно, бачив, що ми скажіть мені, так само, p? як ? як карту...і якщо, може бути, з'? багато іншого, натисніть і для того, щоб закрутити машину-й?... відчуваю, однак говорити, що для того, щоб ходити multijet c'? потрібно також торкнутися карти з драйвера, точно, що автомобіль помирає завжди на 175км/ч, навіть з картою...якщо я освітлені ve, я дуже вдячний, велике спасибі
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-12-2012 в 10:18

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    після, ви бачили карту абсолютно впевнений, що ті, які ecm називається уприскування, f. темп повітря карти педалі акселератора

якщо ж ви хочете, один коментар на карту, я не andrei навколо з картою, як, якщо ви покладете оригінал ? краще, по-моєму.
    є з кроком 60 або 120% в кілька карти керування дизель, що, звичайно, сон кроком перебільшені і абсурдні
    у різні карти, зміни починаються з 6% навантаження ? річ абсолютно марно.
    в наш час вприскування ti збільшився на 16%, крім того, що на 13% навантаження, propabilmente помилково, чому? залишив вихідний стовпець
    тиску turbo підвищена на 15%, навіть тут ? теж, як збільшення
    ви ? забули або, скоріше всього, не знав, що існували 2 обмежувачі крутного моменту поза драйвер

єдині карти, які я погано прибраний номер. ми є тиск в магістралі rail і біт для egr-off.

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •