Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 40

Обговорення: Карта a4 130cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Карта a4 130cv

Привіт ragazzuoli я хотів би запитати вас невеликі info..., то у мене є audi a4 мого друга, на якій мені задоволення в зіставити...я зробив перший крок, дуже м'яка і машина в кадр ? залишається майже само, як і оригінал, але з додаванням подовжує добре...запуск після 3000giri сіль дуже добре я повинен сказати правду? в першу чергу їх померла зараз ? повставала..нічого не сказати...читаючи "p"? також на інших форумах, здається, що є багато інших карт, поза драйвер ecm, доторкнувшись до машина летить, і дуже мало диму, щоб не сказати, що практично дорівнює 0, принаймні, вони так кажуть...хтось з вас мене пу? роз'яснити на цю річ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    слід дати деякі дані в pi? властиві ecu,номер HW і SW, розмір файлу і модель ecu,з тим, що ви написали, навряд чи ви зможете? дати допомогу

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    звичайно, прошу мене не так багато хлопців то Hw:0281011222 Sw:1037370445 файл ? великий 512Kb ? в ecu ? один edc15 читається і пишеться з mpps ...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    2 речі, які дійсні для всіх, не тільки для вас.

1 - Якщо ви хочете погляд на карту, докладені завжди орі і мод з максимальну кількість даних, можна
    2 - не вірте всьому, що є? що говорять на форумах, особливо в деяких форумах італійських, де торгують все для викладачів cercandoti продати свою карту, а потім в реальності? вони не знають, що зробити нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    2 речі, які дійсні для всіх, не тільки для вас.

1 - Якщо ви хочете погляд на карту, докладені завжди орі і мод з максимальну кількість даних, можна
    2 - не вірте всьому, що є? що говорять на форумах, особливо в деяких форумах італійських, де торгують все для викладачів cercandoti продати свою карту, а потім в реальності? вони не знають, що зробити нічого
    А волхви...якщо ми не кричи і модифікації вашої машини, ми не можемо оцінити його якість? роботи на ній.
    Можливості для поліпшення є для цього двигуна, але якщо я правильно зрозумів, що ви шукаєте-й? пусковий момент на низьких обертах видно, що ? майже як оригінал...занадто репліку доступна на низьких обертах підкреслюється тільки органи зчеплення, якщо вони оригінальні..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Дякую багатьом за відповіді... ось ці два файли..оригінальні і moddati...ми хотіли б змінити, що найкращі та низькі дозування...? дійсно мертва вниз, я заявляю, що ця карта ? всі муки мого багато мені допоміг друг, вона і я його дуже дякую за допомогу, я хотів би, щоб? почати зрозуміти, як це зробити я також..що стосується карти з драйвера ecm я скачав p? карти від веб-цієї машини, і я помітив людей, які дійсно торкнулися криві з драйвера, я пі? що ще цікаво з'ясувати, що тип кривої, можуть опинитися поза драйвера для покращення послуг і, як вони кажуть, що мало диму....Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,так як ви вже зробили, зверніть увагу, коли ви просите інформацію чи пораду, якщо ви не пошту файл орі і mod названі так, як повинно і з більш info можливі стає все більш нудно допомогти, і багато хто не роблять цього,для інших я можу тільки сказати, що і' виправлено дуже елементарно і не йде зовсім, а так не правильно, і його може зробити навіть дитина збільшити % tot фіксованою на карту, а насправді у вас результати,фази вприскування у порядку,обмежувачі крутного моменту на повтор,і вона померла вниз, тому що вона була змінена, тільки трохи вгору і в ту сторону,presione turbo, навіть якщо мені не подобається, може йти,збагачення при прискоренні не йде навіть і відрізняється від суміжних,час overboost rimettili орі.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Привіт msport..дякую за відповідь..тоді прошу вибачення, що не призвів відразу оригінальні файли і редагувати не буде? pi? ця помилка з мого боку, що карта була зроблена в манері p? клас я тебе не знаю, що сказати...не гуру в полі, тому я не дозволяю собі критикувати. Питань:
    1)чому? обмежувачі крутного моменту йдуть не дуже добре, так? я прочитав багато повідомлень, багато людей, на інші країни, які говорили, що фільтри зроблені так, КРОК влаштовують...я прошу вас ці info, чому? я хочу дізнатися, як роблять всі тут тому я прошу вас у відповідності з нормою, як треба робити? потім, бачачи однодумців, здається, однаково...(я бачу в табличній значення..)
    2)те ж питання, як рухати збагачення прискорення, щоб бути правильною? я читаю, що змінивши його до 50% і до 1500 оборотів, автомобіль має тенденцію залишатися швидке...
    3)чому? всі overboost не зраджують ніколи? я часто читаю, що рекомендують залишуся оригінал...

Дякую за роз'яснення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di explode82
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПОЛЬ(ЗНАХІДКИ)
    Повідомлення
    395
    що обмежувачі крутного моменту vanna зроблені сходинки, я ніколи не читав навколо, для форумів, щоб бути чесним, і тому я не знаю, де ти міг би читати цю річ,якщо ви знаєте, як рухатися збагачення прискорення автомобіля не залишається швидке ,і, по-третє часом воно може дати проблеми з турбо і привести до серйозних пошкоджень, якщо хвилясті неправильно,і люди, які з тих карти, знають, що з цим робити і як рухати ногами для мене дуже мало,і навіть серед гуру,багато хто навіть не знають, comemmuoverle але роблять мод стандартів, тих карти або уникають просто рухати ногами, і це роблять більшість persone..........це на час boost ? моя особиста думка

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    ну, звісно, кожен має свою думку ? очевидно, я...я не пам'ятаю де читав, і говорили, що обмежувачі крутного моменту факти крок йшли-й? що добре....ось чому нам?....а я ставлю порівняння обмежувачі крутного моменту і, здається, що це факти, так в той же шлях...може бути, я не знаю, добре бачити або ecm я бюсти не знаю....я хотів би зрозуміти, як редагувати обмежувачі крутного моменту і збагачення прискорення...хочу навчитися, і не зламати всі ящики, щоб хто-то...дякую всім

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •