Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 47

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214

Рекомендую карту Audi A3 2.0 TDI 140cv

Привіт, хлопці.. тільки що зареєструвався і вже? я прошу ради на карті, що я st? роблячи стати тупіший якийсь час..
    Це Audi A3 2.0 TDI quattro з SW 1037390138. На машині ми збирали гібридні турбіни трохи більше? груба оригінал, і на підшипники. Крім того, ми видалили EGR і КАТ, але не можу натиснути цю машину як слід. Крім того, я не зміг видалити EGR з карти, ні з ecusafe, ні керівництво. випадково адресу? Спочатку гасне, потім після сорока кілометрах включається контрольна лампа двигуна
    Я відправлю карту орі і останній мод, який я зробив.. Дайте мені кілька порад про те, де я помиляюся, або, якщо я неправильно все
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    ніхто?
    точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    ніхто?
    точно, що не хочу, що мені зробити карту.. я відправив, навіть мій мод.. я просто хочу, щоб хто-небудь, поясніть мені, де і як я повинен піти діяти, щоб зробити краще турбіни, які ми зібрали, і як людина в районі EGR..

завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    завтра я даю йому один погляд, і я вам скажу.
    Thanksss

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт,я тільки що одного погляду на карту,то не знаю, якщо ми про картку або, якщо ви ще не пробували, але я кажу тільки, щоб не спробувати його, або зняти його відразу, тому що за серйозних ушкоджень тут не йдеться про якусь помилку, але ви говорите, що це все абсолютно неправильно, і змінений mostruosamente і я кажу все,крім того, обмежувачі крутного моменту-теж mmostruoi але негативно повторюю, як брат поверніть його негайно орі і зверніться до фахівця, тому що не в образу цій карті це зроблено тими, хто не розуміє нічого.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Я знаю, що я промайнув мод неправильно.. Я зробив стільки випробувань... Сьогодні вмикаю ноутбук і місце цього в даний час завантажений. Однак, забуваючи, що це всього лише випробування (фільтрів знав це, але не питайте мене, чому? але в мінус йшли краще, то я їх, скидаються в орі) на який відсоток я можу натиснути на кнопку. Парз. і прес-turbo? Я заявляю, що не так? кинула., машин у мене
    підставте але це в частині турбіна вже інша? від нової не ? ніколи не пішов добре..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    я розумію, що робила багато тестів, але я не розумію, що випробування може бути зменшити на 100% обмежувач крутного моменту або збільшити щось на зразок 4600 очок, тиск турбо,в будь-якому випадку електронної пошти, що і в поточному, ми бачимо їх, як ти висловився.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я думаю, що краще місць, що правильний файл, перш ніж вам дадуть будь-яку думку або рада по зіставленню
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    4600 очок? ні, ми повинні бути непорозуміння.. може бути, 460.. я використовував ecm 2001. Питання обмежувачі крутного моменту не питайте мене, чому? але, здавалося, вони працювали, навпаки, це-те, чому? на цій карті я їх опустив..
    дивіться, прямо як один цій карті і негайного виключення.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •