Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Metropolis
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187

Як розрахувати авансові платежі

Привіт, хлопці ось мій перший пост і я сподіваюся, мені можете допомогти, дуже важлива річ, і в бензинових двигунах, але також і тих, дизель, кажу АВАНСОВИХ...я недавно зіставляється скутер з двигуном дуже ретельно...і я прочитав цілих дві карти, то скутерів оригінальний, а інший на інший скутер з таким же двигуном і тієї ж ін'єкції, і я помітив, що криві авансових були зовсім різні...тепер я хотів би запитати, що можна змінити? чому? змінюються лише аванси? проблема ? що криві вони зовсім різні...якщо ви хочете розміщувати фотографії двох кривих авансів так що, можливо, якщо ви хочете, ми можемо поговорити про це велике спасибі всі, хто мене взяти? це питання психічного

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт Метрополіс, пошту, фотографії або карти, ми бачимо, що це...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    той, не ? формула, яка походить від розвитку серії mclaurin...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    видно, що ви знаєте, що ви говорите....і ви стверджуєте, зверху ваші величезні знання,якими ви дуже обережні, щоб не dispensarne нас, бідних смертних,навчи нас,.... Господи, що всі ви знаєте, наприклад, піднятися на ваш "всевишній"**** llo.....
    якщо ви не розумієте зміст цього поста кажу я, зрозуміло, і кругом люди, як ви, який вважає, що він знає і розуміє все, але що то puntalmente виявляється прямо протилежно
    я не виношу багато...
    від ваших постів за просвічувати і бути майстром світового класу, але справжні майстри, вони відчувають комфорт у навчанні є? що знають інші.....
    в іншому випадку ви можете risparmiarti добре ваших робіт..спасибі
    я не марнославний і не з тих, хто вважає, що знати насправді, а не писати castronerie, коли не впевнений не пишу, caz.. як цієї формули... теореми Mc Laurin служить для оцінки збіжності послідовності чисел a priori і без того, щоб зробити розвиток... формулу ? була розміщена ? тривіальним застосування теореми Карно, що в даний час він також навчався в початковій школі (тригонометрії для тих, хто не пам'ятає)... я не хочу бути вчителем, ніхто не n? я можу insegante математики... тоді було цікаво, як ви на карту повернутися в параметри вставити в цю формулу? якщо ви знаєте, чому? ви мені не відповіли?... мені здається-й? очевидно, не треба писати речей, знайдених тут і l? не s? робота...між сказати bagianata і мовчання другий варіант ? кращий ricordalo...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Хлопці, завтра я бачу, взяти два файла і я їх приношу додому таким чином, ви__________________ зображення на жаль, тримаю їх у комп'ютер, що я в бункер ...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Гей, хлопці, не заперечуйте...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    у насправді, коли я не господар власної концепції, не я ... а ти місця кінематика і формули, що навіть не знаєш, для чого потрібні і як використовувати... питання, яке я поставив був лише для того, щоб підкреслити що ? непридатним для наших цілей... варіюючи параметри на карту рух ? завжди... давно... і в будь-якому випадку, ви ніколи не знайдете креслення з розмірами двигуна торгівлі...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    і треба вказати, що ви говорите двигун

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав cicciogsr Visualizza Messaggio
    і треба вказати, що ви говорите двигун
    більше чи менше, не ? однаково на всіх двигунах?або змінюється в цьому випадку?будинок costrutrice або тип автомобіля?безумовно, між дизель і бензин c'? різниці, але блок управління інтерпретує значення numeretti, що ми йдемо, щоб збільшити або зменшити!!?дякую

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Мондрагоне
    Et
    39
    Повідомлення
    187
    Я єдине, що знаю, і що я читав ? що аванси я кажу, ніж бензиновий двигун...якщо не зроблені в борг, двигун робить погано, і якщо занадто ранній двигун спрацює і щілини...тоді, очевидно, я кажу для читання, і для невігластва...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •