Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8

Проблеми VIN smemorizzato на ECU

У мене проблема з рено меган 2 , 2.0 dci 150cv , 2007 року, якщо з MPPS я збираюся зробити читання ID , відсутня VIN більше, що кодування форсунок, з моїми інструментами діагноз мені підтвердив, що саме не вистачає, l ID software, і це не дозволяє мені перекодувати інжектори ( використання delphi і wow від wurth) , я, звичайно, тримає як VIN номер, що коди форсунок, існує якоїсь системи, щоб переписати VIN в ебу без використання can кліп, який мені не належить?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Але це сумнів " Проблема" і народився?? що включає в себе??
    vin не читається з всі інструменти, види after market...
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8
    Це пов'язано з тим, що з mpps для читання втратите, кодування форсунок і на цей раз навіть ВИНА

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    доброго дня, уже трапилося зі мною , треба переписати vin і ви робите це з diagnastico навіть не оригінал, я особисто я зробив з texa, але також це роблять інші, дуже ймовірно, твої батьки не мають цієї функції, знайдіть колегу, який може тобі допомогти.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8
    Ви в курсі інших програм діагностики, які можуть дати мені можливість переписати його? саме тому, що, на Жаль, texa має своєю вбудованої операційної системи

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    всі діагностичні щось роблять bosch, brain bee і інші, дуже ймовірно, навіть launch.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    8
    Зрозумів, я повторюю діагноз скромна Wurth wow snooper, яка працює як з програмою мати Wurth з delphi. Я не знаю, якщо це може також працювати з іншими програмами, і якщо система для введення VIN я, чесно кажучи, я не зрозумів, як це зробити ....

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    інтерфейс wurth працює тільки з цими двома sw, я використав його на деякий час, і delphi, і, чесно кажучи, не пам'ятаю, якщо він робить це, може бути, ви повинні побачити в різних меню, на жаль, більше нічим не можу допомогти.мені дуже шкода.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •