помилка в preparazioione до читання kess iaw15m moto guzzi california шакал
Привіт всім, прошу допомогти, тому що я хотів би зуміти прочитати цей блок, який входить в список Kess
Я намагаюся читати в школі iaw15M.c3 мотоцикл guzzi california шакал - 1100 2001 року
бачу три коду на етикетці :
61600.381.01 / 501604710400 / 21S665P5A
я використовував терморегулятори додається.
Я отримую різні ID для кожного читання id номер HD правдоподібно, і все ж 6160
в той час як зміна кількості sw з трьох або чотирьох кодів неможливо : þD0 або þÿþ2MM25 або òd0 або 3D0
коли після спроб читання, якщо вони не зупиняться, спочатку видає помилку id, закінчується, через деякий час з формулюванням помилка у підготовці до читання.
це після того, як мене попросили вимкнути запалювання на стартовому екрані для читання.
я намагався не знеструмити зняти одне або інше, позитивне, вимкніть живлення, але в результаті завжди менше, гірше, це помилка у підготовці до читання.
я намагався не зі списку транспортних засобів, але і від протоколів і від їх менше, ніж нуль, або саджали все, або, у мене той же результат з набагато великою працею.
у вас є ідея?
він при використанні змінює ом від defoult в 1KOhm або інше значення на пункт set up (де, однак, схоже, я не можу змінити налаштування, що продовжує вказувати на "pull out", навіть якщо я вибираю інший)
додаю терморегулятори, які я використовував, і кілька скріншотів з показань id