Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 33

Обговорення: Fiesta 1.4 seghettamenti

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

Fiesta 1.4 seghettamenti

Хлопці, у мене фієста 1.4 дизель, який зриває в пам'яті, я вважаю, p0200 ланцюг форсунок, але не думаю, що тут проблема, тому що холод-він робить це майже завжди, спекотно рідко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Спробуйте перевірити всю електропроводку, здається, якийсь помилковий контакт і використовуйте очисник для електричних контактів усередині роз'ємів повинні вирішити, якщо це не механічна проблема
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    привіт алекс проводка l я вже перевірив, і здається, гаразд, я намагався чистити контакти на ignettori на гніздо рота, звідки починається проводка, але нічого, проблема виникла після заміни трубопроводу gasiolio, де є і насос, щоб, так би мовити, раніше не давав цього випливає тільки те, що не заводилася вранці, тепер і прикріплені, але виходить p0200 помилка і гикає

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    двигун на холостому ходу кульгає / йде на 3 ??, може бути також, що робить повітря в трубу, щоб тебе замінити, тому що абсолютно герметичний
    Алекс

НОВАЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    фільтр дизельного палива і прикріплені ?ЕБУ і перепризначено?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Повідомлення
    138
    Минулого тижня у мене була аналогічна проблема, що зубчасті підняти до 2000 обертів, і подивитися тиск в рампі, що хитнувся, після багатьох випробувань, (замінив регулятор тиску, датчик в рампі, регулятор витрати, фільтр, присадка, очищення рибалка, я вимкнув генератор, чистий, все підключено, датчик частоти обертання, датчик фази, egr підключений, контрольованого ділянки, я також зробив перепризначення, але я ще не вирішив
    Зрештою, я відправив клієнта до дилерської, щоб побачити, якщо є оновлення програмного забезпечення, як і раніше виглядають новини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    автомобіль в порядку, перш ніж цієї операції труби нові, так що не думаю, що погані фільтра і осаду нових

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    спробуйте заткнути egr помилка може не потрапити з дефектом

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Найдивніше, що раніше не було проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Привіт, слухай, а насос є рік, щоб звички міняти фільтр дизельного палива, що, безумовно, ознакою його ученицею, але не зникає поверніть його, щоб ви і немає сплав ..і побачиш, що краще ....
    Потім покладіть з 20 євро палива один літр олії суміш... але паливний фільтр часто міняти xk вже.на.насос і половину гри...іди тихо і природа установок siemens.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •