Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

dpf і продуктивності mazda 1.6

хлопці, у мене мазда 3 двигун ford 1.6 дизель, який не має уявлення, що має бути трохи повільно відновлюється в пам'яті, я вважаю, помилка p2458 регенерації фільтра, але не горить і немає ніяких інших симптомів, і можливо, що, як fap, з-за цього втрати продуктивності (автомобіль не recovery, але тільки трохи більш повільний відскік )

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    здрастуйте, ви пробували прокотитися по вулиці, тримаючи в полі зору свої різні параметри?(prex turbo,prex rail,маса всмоктуваного повітря,і т. д. і т. д.) не думаю, що ваша проблема виходить від fap, також, чому ми повинні мати й інші dtc, на мій погляд.слухай, якийсь вентиляції повітря, в той час як автомобіль знаходиться в стрілялки?ці автомобілі мають втулки наддувочного повітря крихкі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    отвори немає, щоб перевірити і нехай ви знаєте, я навіть gironsor з пк, підключеного пляма перш, ніж це йде гуляти, і я замінив датчик на насос, і тепер добре, після доставки, клієнт скаржився, це низька продуктивність

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    Відсоток сажі в dpf тому, що він набрав.ви не можете побачити, якщо він робить регенерацію спонтанного або вимушеного

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •