Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494

перший досвід з картку на великий крок, 75cv

Привіт всім, я борюся з автомобіль мого друга, який йде більше або менше, як segway...я кажу grande punto 1.3 mjt 75 кінських сил.Автомобіль дуже повільно підніматися обороти,має отвір під 2500 оборотів, щоб потім трохи підштовхнути. Я намагався зробити карту, і я заявляю, що ці marelli сих пір не розумію, як так,я читав багато постів і є багато протиріч. Я починаю розуміти, "winols" але вони все ще далеко від побачити світло... моя проблема В тому, що після мод автомобіль має покращену продуктивність, але не так, як я очікував, можливо я пропустив якийсь обмежувач або дав кілька кроком (навіть якщо у темі є користувач стверджує, що він був з таким кроком, гарні результати) я прекрасно знаю, що карта зроблена таким чином вона погана, але якщо хтось може його подивитися, я був би радий прийняти критику. Я допомагаю трохи з damos для перетворення факторів, навіть якщо ви все ще не розумію, що ще дуже багато про роботу з winols.Додаю файл орі і mod, спасибі6F3PIHW04P3641PI90backupgrandep75cv_Flashmod.rar

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Як ви вже знаєте, автомобіль повинен бути добре вже від годин, щоб отримати відмінний результат..так що перевірте параметри MAF,MAP і т. д.

педаль ти торкнувся також в мінус можна виправити,

Я залишив ці карти: 089CEA,091548,09157,091610,09308 В
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo ти завжди доступний в будь-якому випадку автомобіль вам добре, але важкий він дуже повільний у прийнятті обертів...тобто, як правило, порожній дозування під 2500 оборотів в хвилину. Сьогодні ввечері дам подивимося на карти, які ти перерахував

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Привіт cinqueturbo я, дивлячись на winols карти, який ви мені люб'язно показали...деякі, здається, деякі обмежувачі в функції температури інші функції оборотів в хвилину. Перша карта, що ви мені показали, я не міг зрозуміти d що це таке і деймон говорять про "основного часу уприскування", але я не розумію, що у мене в осі z і до чого відноситься... damos на цих картах не вказані відомості,я порівняв цей файл з іншими, і деякі з тих, що, здається, обмежувачі налаштовані на 12800 так відключені так? Не могли б ви дати якусь пораду, на цих картах?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Йосип, я ніколи не піду спати, у нас завтра з роботи.. ви коли-небудь порівнювали файл 105л. з?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Випробував давно один з присутнє в базі даних, але мені не давав ні один водій або був пошкоджений, не пам'ятаю...я шукаю когось іншого. Але на питання, winols-це нормально, що я не від інформації для цих карт? Я також подивився на інші файли, і деймон це той, розміщених на мунро на форумі.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    089CEA Фази Уприскування (8 motel)
    Cattura.jpg
    091548 Обмежувач крутного моменту в залежності від оборотів двигуна
    09157A Обмежувач крутного моменту на основі курсу "Марш"
    091610 Обмежувач крутного моменту в залежності температури
    копію від 105 к. с..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 марно йти далі..
    якщо у вас є інші питання, а також запитати

Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    спасибі cinqueturbo, я поставлю відразу, на жаль, у мене мало часу останнім часом, але я буду старатися!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    089CEA Фази Уприскування (8 motel)
    Cattura.jpg
    091548 Обмежувач крутного моменту в залежності від оборотів двигуна
    09157A Обмежувач крутного моменту на основі курсу "Марш"
    091610 Обмежувач крутного моменту в залежності температури
    копію від 105 к. с..

ліміт ecu для lim. пара і 12800 марно йти далі..
    якщо у вас є інші питання, а також запитати
    Привіт 5Т, але цей горезвісний ліміт на 12800. Поясніть мені, що це пов'язано? Тобто обмеження прихований, так що не редагується або написано в якійсь біт, і ви можете підняти? Не те, що мені потрібно зробити, але мені цікаво, якщо тих, хто робить якийсь супер двигун змінено на цей запит крутного моменту. Може бути, стоять marelli і збирають ecu настроювані?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Привіт 5Т, але цей горезвісний ліміт на 12800. Поясніть мені, що це пов'язано? Тобто обмеження прихований, так що не редагується або написано в якійсь біт, і ви можете підняти? Не те, що мені потрібно зробити, але мені цікаво, якщо тих, хто робить якийсь супер двигун змінено на цей запит крутного моменту. Може бути, стоять marelli і збирають ecu настроювані?
    Досвід роботи на стенді для випробування потужності.. ні поліпшення, ні в Л. с. в НМ насправді проблеми під час запуску з димність вихлопних газів..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •