Результати 1-7 з 7

Обговорення: Audi tt 2.0 tfsi 200cv med 9.1

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17

Audi tt 2.0 tfsi 200cv med 9.1

Добрий вечір всім,

у мене є невелика проблема з моєї audi TT, сьогодні я прочитав файл, ORI, щоб перепризначити, його навантаження і т. Д. і мені здійснити пошук драйверів (A519_549) поки все ок, але коли такий вибір і повертається на головну сторінку, я нічого не маю, я не немає на карті, щоб почати вносити зміни, однак, якщо я відкриваю файл в 2d дивитися все, але, мабуть, мені здається, трохи дивна (я заявляю, що це перший раз, коли я працюю на ебу зразок)і не хотілося б неприємностей!!!!!! я у ваших руках!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Це може бути пов'язано з тим, що ваш і т. Д. і "Free" і не КРИЧИ ?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17
    Він мій і т. д. це безкоштовно! Однак для інших я можу нанести на карту майже всі автомобілі, що я капітан! Я теж думав, що це було :-(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Забудь. Не це програмне забезпечення, потрібне для цього ecu.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17
    Cawadany кажете, що це не sw підходить, тому що це безкоштовно або що і т. д. не підходить для даного типу ecu? Я спробував з winols, але перш ніж покласти руки я хотів би вивчити їх, перш ніж довгий час експлуатації!!! Я тут, я дам вам інший питання, ksuite я голос інструмент з трьома режимами 0-1-2 це налаштування sw або на ебу?
    Що скажете, якщо я намагаюся розмістити файл орі, може бути, що це помилка читання, що ecm не може з водієм?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    з ecm free важко зіставити ці ecu, хоче, щоб ми з winols damos або, може бути, оригінальний і т. д. (так, що між параметрами з водієм)

проблема, яка не дозволяє тобі побачити параметри це пов'язано з драйверами у вашій ecm.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    25
    якщо ksuite дає 3 різних режиму tool це означає, що існують med9 з різним обладнанням. потрібно побачити, що вашого ecu. але це якщо писати в бд тебе не повинно хвилювати

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •