Результати 1-6 з 6

Обговорення: Аномалії multiecuscan alfa 156

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    8

Аномалії multiecuscan alfa 156

Вечір всім, автомобіль в назві з двигуном 1.9 jtd 115л. з місяць приблизно він значне зниження продуктивності близько 3000 оборотів в хвилину, вгору, вниз-це гієна. Відчуває себе так само, зниження крутного моменту, як би чистий зріз.
    Я зробив діагностику з multiecu+obdlink lx і delphi ds150. Немає dtc свічки в частину (нові всі 4, швидше за все, проблема на тб або піпетки окислення).
    Автомобіль був тільки вирізати повністю, розподіл, зроблене в 161000 і тепер він 172000. Вчора я розібрав втулки і інтеркулер, чистий, повністю всередині (не скажу, що вийшов) чисті втулки перевірені і зібрав всі. Egr вже повернена, як випускні колектори, що у впускний колектор, від в блок управління і повністю закрита.
    Vgt, здається, працює правильно, аукціон dell привід тому, всередині і зовні 5 см приблизно.
    Дані, записані в третій від multiecu є наступні:

1. тиск палива вимірюється 1315, об'єктивне 1350 до 3731 обертів
    2. відкриття клапана overboost до 3731 обертів 37%
    3. maf вимірюється мінімальна 468,7 в 1141 обертів максимальної 918,9 в 3731 обертів
    4. maf мета яких-небудь даних (проблема)
    5. тиск наддуву вимірюється 2527mBar в 3731 обертів
    6. тиск наддуву мета 2143mBar в 3731 обертів
    7. Кількість дизельного палива, 50,17 mg/i a 3731 обертів
    8. Quantutà дизельного палива загальною 50,59 mg/i a 3731 обертів

В даний час тиск наддуву очевидна проблема, але маси повітря мета?? Чому не повертає ніяких даних ні на multiecu ні з delphi ds150?

Тиск наддуву буде проблемою датчика map або геометрії турбо? (привід працює)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    8
    Хлопці, ніхто не рада чи відгук? Я взяв карту знову, щоб відрізати голову бика, на тиждень, я підходжу і намагаюся, але нікого, хто мав подібні проблеми і він вирішується? я читав навколо, що хто-то з такою ж проблемою після заміни датчиків, привода клапана і капітальний ремонт турбо-і геометрією, він виявив, зрештою, що ті, хто зробив розподіл має неправильний крок на сходинку вище, після введення в експлуатацію ділянки машина повернулася, як перш,... Можна??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    залиш заходи об'єктивна, ті ведуть дороги, дані, які ви поклали не тим, що потрібно ще для того, щоб зробити діагностику більш повна, але для мене-ок.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    8
    Citazione Спочатку Написав Dr. DoM Visualizza Messaggio
    Вечір всім, автомобіль в назві з двигуном 1.9 jtd 115cv близько місяця він значне зниження продуктивності близько 3000 оборотів в хвилину, вгору, вниз-це гієна.
    якщо база в порядку, і всі інші дані, які потрібно добре (за винятком тих, які згадані вище жирним шрифтом) у чому проблема? І потім, чому не відображає ніяких даних, маси повітря мета?

Допоможи мені зрозуміти, де проблема, будь ласка

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але чому ви говорите, що дані, виділені напівжирним шрифтом йдуть не дуже добре? на чому це ґрунтується?
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    8
    0,4 бар overboost це не занадто? turbo має шипи 1,5 бар, а потім спуститися вниз і стабілізується на 1,1 бар... пік не є "занадто" вгору? Якщо б це було занадто багато, хто винен? датчик абсолютного тиску або турбо?
    Maf мета, ймовірно, від 0 egr виключена?
    Ecu не ріже паливо, якщо він виявляє несправність в overboost? Я питаю це, щоб зрозуміти це зниження потужності, що у мене після 3000 і прости мене, але я не знаю, це екю, і я намагаюся зрозуміти.
    Для того, щоб виключити і закрити egr я змінив адресу 071b54 довівши його до 0 і від 071f04 в 072102 результаті чого всі 12740. Я заткнув egr, думаючи, що проблема падіння продуктивності, це була вона.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •