хлопці, у мене рено сценік 1.9 дизель з fap, яка буквально згорів прямо там, де c 'і' fap горить шланги диференціального датчика
я думав, заткнутый я зняв, але це чистий, що може бути успіх?
хлопці, у мене рено сценік 1.9 дизель з fap, яка буквально згорів прямо там, де c 'і' fap горить шланги диференціального датчика
я думав, заткнутый я зняв, але це чистий, що може бути успіх?
Коли вони роблять так, і постійно забиті
як ти можеш говорити, що це огидно , як ви пробували.
уго ---- президент A.E.P.
Тому що, якщо ми приляжем з компресором йде дим мене три в цьому нічого не тече, і повітря проходить від однієї сторони до іншої
Це не правильний спосіб спробувати , нормально, що якщо дуєш повітря проходить, в іншому випадку він не почав би свій автомобіль , та забери ти привіт
встав було очевидно, як рішення, немає ніяких сумнівів в пам'яті, я також вважаю, помилка p242b датчик температури 3 стійки 1, що відноситься зокрема до зонду, який знаходиться у фап?
точно !!це зонд, якщо не видалити і все пройшло
у мене був принцип протипожежними властивостями, тому що, будучи fap забиті, призвело до того, що температура стояків у непропорційно (що вже сталося) і, як ти вже сказав, якщо був забитий на 100%, навіть не ставив машину насправді і це не перший раз, що ми змушені демонтувати каналізацію, щоб привести в рух автомобіль і відвезти в майстерню,що стосується проблеми зонд, навіть якщо видалити fap в електронному вигляді і фізично потрібно замінити, в іншому випадку файл defap не спрацює в борг і вирушать в будь-якому випадку зробити.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]