Вынікі з 1 па 10 з 10

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56

120d 177 л. з.. edc17 праблемы пасля карце

З павагай да ўсіх
    Вы можаце напісаць мне ласкава, як адключыць абарону гэтых ecu?
    Я супастаўляецца з турбонаддувом і упырскам, але да 3000 аб /мін, другі і трэці сыходзіць у абарону .не гарыць, але
    Не разганяецца больш ён прыносіць да 1500 і ідзе у 'ікаўка '.трэба выключыць і зноў ўключыць і пераўсталяваць.
    Texa ён схемы не правільныя, і часам ціск ў Рампы не сумяшчальны з дызель расход" ці падобнае .я таксама паспрабаваў падняць, але не вельмі моцна мяняецца .
    Верагодна, турба гэта самы высокі абмежавальнік, у якой-то момант, але
    Я стаміўся адкрываць і зачыняць блок кіравання і зварачны кабель для загрузкі ...па крайняй меры, ведаў, як зняць абарону, каб прачытаць яе ў паслядоўны рабіць provev на лета

..можа быць, гэта antituning. Абнаўлення нэлі.лета 2009 года .так што я не ведаю, калі вы можаце .

Так я чытала, што ёсць некаторыя ' біт ' d кіравання ў шаснаццатковым, каб дакрануцца да, каб зняць праверак, што робіць evpoterla супаставіць, не парушаючы c.
    Дзякуй
    raziel77[nospam]******. it

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Таму што не месца файлы? не і, што мы гаворым на вецер у дадзеным выпадку?
    нават коды памылкі былі б рады..
    я не магу гарантаваць, дапамога на тэму анты-цюнінг, адзін вачэй больш на карце не перашкаджае..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    Ах c.і. мала бачыць , яны, напэўна, старыя d ecu, што ўжо дзесяць гадоў, Але, што той, хто мае больш esp d мне без.яшчэ мы гэта ўжо праходзілі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    прабач, што кажу гэта, але тады, калі ёсць трохі, каб убачыць, мне здаецца, не мае значэння ваш пост!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    Запыт ясны, калі ў вас ёсць адказы..

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў raziel77 Visualizza Messaggio
    не падобна, каб звярнуцца за дапамогай, калі вы не хочаце размяшчаць свой карту, каб баюся, што ты скапіяваць не хвалюйся, ты сказаў, што ў яго праблемы, ва ўсякім выпадку на іх есць абмежавальнікі сказаў Torque Monitoring, але не так лёгка растлумачыць, як іх зняць, у любым выпадку, вы дасягне выдатных вынікаў нават без інтэрнэту на вышэйзгаданых, проста каліброўка нармальна карты, і тут зачыняю.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    Ах, я ведаю, што ад ад скапіяваць c.і. мала ,
    Так.аўто не ідзе.
    я хацеў бы пазбегнуць, d зрабіць мяккую цюнінг для трываласці . Так што я кіравалася прынцыпам, якім мяне вучылі, але я павялічыў, верагодна, занадта значэння.
    Але туды мы ..

Я чытаў, а таксама на адрасы, аб т. m. паспрабуйце гэта..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў raziel77 Visualizza Messaggio
    Як ты можаш думаць, што хто-то зможа даць вам савет не размяшчаць спачатку файл крычы, і што hw і sw, вы кажаце. І, не бачачы мод, які вы зрабілі, як вы можаце зразумець, чаму вы ідзяце ў recovery. Апошняе, калі вы выкарыстоўваеце пошук, думаю знойдзеш і як разблакаваць для obd свой эбу, я, здаецца, чытаў што-то аб гэтым

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я думаю, што калі вы просіце аб дапамозе на файл, перш чым пісаць трэба размясціць на врі і mod і так, што хто-то мае час і жаданне, можаце што-небудзь даць савет або паспрабаваць вырашыць вашу праблему, але для такіх, як ты месца наўрад ці хто-то дапаможа мне,сказаў, што гэта праблема і я ўжо ведаў, бачыў, што многія tuner вы сутыкнуліся з гэтай праблемай і не вырашыць, і калі не разблакаваць Tqcm не ідзі за 15cv.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    56
    Добры дзень, m sport ,

Я не пытаўся меркавання на d карту кастра з tqcm як зрабіць, каб прымусіць яе пайсці Крыху больш пад абмежаванні, а для больш дасведчаных d мне савет, як зняць .так што я не бачу, як файл врі і mod d softuning паміж.яшчэ не дакрануўся да яго ў поўным аб'ёме і гэтак жа як у многіх , можа служыць у гэтым стаўленні.

Чытаючы вакол, здаецца амаль неверагодным, паколькі на момант эбу пакіну як для лепшых часоў ,і спакойнай ночы

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •