Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: polo n9 1. 12v

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89

polo n9 1. 12v

добры дзень, вы ведаеце, калі вы можаце выдаліць dtc p0171 ад ecu simos 9.1 дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў КЛАЎДЫЕ. Visualizza Messaggio
    добры дзень, вы ведаеце, калі вы можаце выдаліць dtc p0171 ад ecu simos 9.1 дзякуй
    прывітанне клаўдые ce праграмнае забеспячэнне appoisto для dtc vw або нават dtc remover.

мы настойліва не рэкамендуем выключэння памылкі на рухавік, асабліва з адным важным, як ваш.

і P0171 - Адаптацыя сумесі па-за поля максімум, збедненай сумесі

цяпер, вы не далі шмат інфармацыі і, магчыма, за гэта ніхто не адказаў, але я магу выказаць здагадку, што гэты dtc прысутнічае, таму што аўтамабіль ідзе нават на газ і лямбда не ў стане забяспечыць правільныя параметры для адаптацыі.

калі не газ, але ідзе толькі на бензін адной з верагодных прычын можа быць тое, што адна з фарсунак не працуе належным чынам.

у першым выпадку ў мяне газавая ўстаноўка працуе няправільна, або і было зроблена вельмі дрэнна!

у другім выпадку, варта вельмі старанна праверыць усе раздымы фарсунак, напэўна, той, які не праходзіць напружанне.

у другім выпадку і здарылася са мной, 2 месяцы таму на polo 6r 1.0 бензін.

выдаленне dtc на ecu рухавіка і дрэнная ідэя.

я спадзяюся, што змог дапамагчы прывітанне -

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Цалкам згодны ! Выдатны водгук

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    факты супаставіць аўтамабіляў газ у парадку і бачу, што гэтая праблема не з'яўляецца больш!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў carlo abarth Visualizza Messaggio
    факты супаставіць аўтамабіляў газ у парадку і бачу, што гэтая праблема не з'яўляецца больш!!!
    ды і тое, што intendetvo, але я бачу вельмі часта, што фірмы серыі, па меншай меры, з майго боку, для завода газ ставяць другі ecu толькі для кіравання del'a газавай сістэмы.

від на matiz на мінулым тыдні, прыехала ў майстэрню, што не працаваў па іншай прычыне.

тое, што я цяпер не ведаю, калі карта, якая выканана для ўстаноўкі ў газ і адаптыўнай, у тым сэнсе, што рэтушуюць так што ён падыходзіць, каб пайсці з усё і 2.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    відавочна , ад ўстаноўкі вентыляцыі, я кажу, што заводы газ і метан сучасная з электронным упырскам, і, такім чынам, маюць ecu, які кантралюе сітуацыю, але што ecu займаецца толькі завод газ.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    відавочна , ад ўстаноўкі вентыляцыі, я кажу, што заводы газ і метан сучасная з электронным упырскам, і, такім чынам, маюць ecu, які кантралюе сітуацыю, але што ecu займаецца толькі завод газ.
    я кіраўніка. але ў рух і заўсёды ўсё роўна на бензіне, а затым пераключаецца на газ, калі пакінуць гэты рэжым??

я памятаю, што першыя аўтамабілі, як альфа-133 і г. д. ты павінен быў паставіць матацыкл на бензіне і перайсці на газ у марыка?

у працах сучасных і той жа прынцып??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    Ідэнтычныя і дакладнае паводзіны. Да пэўнай тэмпературы пераключаецца на газ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў the shiston Visualizza Messaggio
    Ідэнтычныя і дакладнае паводзіны. Да пэўнай тэмпературы пераключаецца на газ
    але цяпер я ўсё зразумеў, дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Болга
    Ночера
    Паведамленні
    191
    Калі ласка, не за што

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс