Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Прывітанне ўсім!!!!

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    2

Прывітанне ўсім!!!!

Усім прывітанне
    я ўяўляю ў гэтым (для мяне) новы "свет", але заўсёды звязана з мая дарагая і старая інфармацыя...
    Я сістэмны адміністратар (стары сістэматэхнікі ), з некаторым вопытам у кампутарным свеце, і таму, калі мы гаворым пра дампа, шаснаццатковай, паслядоўны і г. д. я ўжо добра ведаю, аб чым мы гаворым, я магу нават дапамагчы, калі патрэбныя досведы ў праверкі кантрольнай сумы блокаў або падобныя рэчы.
    Пры гэтым, аднак, я абсалютны навічок у поле блокаў кіравання, аўтамабільных, спрабуюць зразумець што-тое, але я бачу, што гэта велізарнае поле, з яго канкрэтнай гісторыі.
    Шукаю ў інтэрнэце гэты форум, мне падалося, што тое, што абуджае, або, па меншай меры, на першы скимминга, людзі ёсць некаторы вопыт у гэтай галіне і таму спрабую ўявіць тут...
    Я ўжо адкрытых праблем, на эбу edc17 (Fiat Freemont) і было б ідэальна, калі хто-то быў даступны (нават платны), каб дапамагчы вам зразумець, як хутка, як рабіць, сек, ідэальна падыходзіць у Мілан - Бергама - Брэшыя (я жыву ў Ровато, але я заўсёды езджу на працу), я напісаў гэтую зону, таму што адна рэч, што я разумею, што гв вельмі важна, і я бачыў, што існуюць розныя версіі serial адаптар-эбу з sofware па-рознаму і, такім чынам, ідэал-гэта знайсці таго, хто ўжо мае hw падыходзіць і ўжо ведае, як выкарыстоўваць sw і прыйшла адразу з машынай...
    Дзякуй усім і я спадзяюся пазнаеміцца з вамі віртуальна, але і фізічна, і пачаць ўнікаць у гэты дзіўны свет!
    --
    Карла Santagata.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Прывітанне, чарльз, і дабро запрашаем,раскажыце нам, нават ваш узрост,для астатніх, калі вы звяжыцеся з намі праз ***** мы можам убачыць, каб вырашыць вашу праблему.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    2
    Добры дзень, дзякуй за адказ!
    Мне 46 гадоў, (іх 1970 года), і я пачаў праграмаваць ў 1982 годзе (Commodore Vic-20) і з тых часоў я не спыніўся !
    Яшчэ раз дзякуй, у бліжэйшы час!

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •