прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з гэтым аўто ў асноўным маюць выдалены dpf, але аўтамабіль, асабліва на халастым выдае шмат белага дыму, асабліва да мінімуму, што пах несгоревшего дызельнага паліва...
цяпер я прачытаў ecu тытан не распазнае файл, думаючы, што, відавочна, файл быў defappato ад іншых да мяне, я зразумеў, што праблема не распазнання файла, гэта відавочна, нават калі і ў уласнасці, не зацікаўлены ў ecu маюць проста выдаліць fap, пакідаючы, аднак, усё датчыкі, прысвечаных, аднак мне ўдалося знайсці некалькі адрасоў switch off і выправіць кантрольную суму запісу з інтэрфейсам, але нічога не адбываецца, аўтамабіль працягвае паліць белы, нават калі здаецца, што рэальны рэгенерацыі не лёгка, таму што, правяраючы ****llo алею, здаецца, каб быць стабільнай...
я хацеў бы, калі можна атрымаць дапамогу і пацверджанне, калі ён дзейнічае ў правільным кірунку,я ведаю, што гэты ecu мае некалькі switchoff для dpf, а таксама мець кіравання ў зваротнай сувязі, так доўга, што ў залежнасці ад "супакоіць" dpf думаю, што праблемы будуць менавіта іх, нягледзячы на тое або, верагодна, switch off ок(спадзяюся пацвердзяць) я думаю, што пойдзе яшчэ ў регене памятка для размовы, звязаная з тым, што напісана раней..
прыкладаю файл крычы тут, таму што ў базе дадзеных не існуе падзел для R-класа аўтамабіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
прыкладаю таксама адрасы, якія я знайшоў, спадзяюся, што вы мне дапаможаце
Exhaust temp linearization -у 1DBB0A
Switch for dpf load ў 1EF5C0
Switch for реген ў 1EF6D2
More реген switches быў у 1F02CA
Switch for protection engine and dpf, звязаныя з 1F02FC
Зрушэнне map for dpf mass 8х8 ў 1F0CB6
Some more реген switches быў у 1F0D36
exhaust pressure sensor switch ў 1A4546
адрас 1A655C schalter-wert. um die ЁН funktionen ein
Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 выставіцца ў 10 грам, як вы на гэта?
Адрас 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одэр -differenzdruck