Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 24
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

mercedes r 320 cdi dpf off, і белы дым

прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з гэтым аўто ў асноўным маюць выдалены dpf, але аўтамабіль, асабліва на халастым выдае шмат белага дыму, асабліва да мінімуму, што пах несгоревшего дызельнага паліва...
    цяпер я прачытаў ecu тытан не распазнае файл, думаючы, што, відавочна, файл быў defappato ад іншых да мяне, я зразумеў, што праблема не распазнання файла, гэта відавочна, нават калі і ў уласнасці, не зацікаўлены ў ecu маюць проста выдаліць fap, пакідаючы, аднак, усё датчыкі, прысвечаных, аднак мне ўдалося знайсці некалькі адрасоў switch off і выправіць кантрольную суму запісу з інтэрфейсам, але нічога не адбываецца, аўтамабіль працягвае паліць белы, нават калі здаецца, што рэальны рэгенерацыі не лёгка, таму што, правяраючы ****llo алею, здаецца, каб быць стабільнай...
    я хацеў бы, калі можна атрымаць дапамогу і пацверджанне, калі ён дзейнічае ў правільным кірунку,я ведаю, што гэты ecu мае некалькі switchoff для dpf, а таксама мець кіравання ў зваротнай сувязі, так доўга, што ў залежнасці ад "супакоіць" dpf думаю, што праблемы будуць менавіта іх, нягледзячы на тое або, верагодна, switch off ок(спадзяюся пацвердзяць) я думаю, што пойдзе яшчэ ў регене памятка для размовы, звязаная з тым, што напісана раней..
    прыкладаю файл крычы тут, таму што ў базе дадзеных не існуе падзел для R-класа аўтамабіль my'09 R320cdi 224cv dpf..
    прыкладаю таксама адрасы, якія я знайшоў, спадзяюся, што вы мне дапаможаце
    Exhaust temp linearization -у 1DBB0A
    Switch for dpf load ў 1EF5C0
    Switch for реген ў 1EF6D2
    More реген switches быў у 1F02CA
    Switch for protection engine and dpf, звязаныя з 1F02FC
    Зрушэнне map for dpf mass 8х8 ў 1F0CB6
    Some more реген switches быў у 1F0D36
    exhaust pressure sensor switch ў 1A4546
    адрас 1A655C schalter-wert. um die ЁН funktionen ein
    Maximale Aschmasse (max. soot mass) at adress 1F0238 выставіцца ў 10 грам, як вы на гэта?
    Адрас 1EFB28 Umschaltung Partikelfilterbeladung одэр -differenzdruck
    File Allegati Файл Ўкладання
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне манро....прабач мяне, але і трохі незразумелая твая праблема, як ты гэта патлумачыў, або лепш, я знайсці яго вельмі цяжка зразумець, не для тэхнічных пытанняў.

Калі, як ты думаеш, застаецца ў рэгенерацыі, як я лічу, гэта вельмі дзіўна, я маю на ўвазе на ecu, альбо праблема белага дыму, і што-нешта іншае і не абавязкова павінны мець DTC прысутнічаюць.

калі вы эксперт, як я разумею, безумоўна, больш, чым я, ты выдатна ведаеш, што дэфект механічны, колькі электронаў можа быць не сказаў, што ёсць сілы dtc з дэфекту.

сказаў, што гэта, па-мойму, першае, што трэба зрабіць, і вярнуць fap, прывесці ў стан, арыгінальны эбу з файл на вечар і, калі ўсё ў парадку, і ў гэты момант зняць fap.

На маю думку, вы селі на кароста не мала, у цябе ёсць машына, якая не defappata ад цябе, заблыталася, не ведаючы, што яны робяць, і, па-мойму, толькі адзін шлях, каб прыйсці да **** і вярнуць яе ў зыходнае стан, убачыць, калі ёсць праблемы, а калі ён паліць яшчэ,а потым зняць фап і рознае дзярмо.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Прывітанне, то egr зачынены, праўда ?

Гэта было б прыкметай egr брудны ... ідзі і розных элементаў кіравання, у рухавіку наогул мне здаецца, пытанне.файл для выпрабаванні яго.ж. паставіць.у
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2016 да 18:06

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў carfree Visualizza Messaggio
    Гэта было б прыкметай egr брудны ... ідзі і розных элементаў кіравання, у рухавіку наогул мне здаецца, пытанне.файл для выпрабаванні яго.ж. паставіць.у
    і верагодна, але было б лепш, каб вярнуць яе ў зыходнае стан, каб убачыць, калі ён робіць гэта зноў і, магчыма, рамонт, але ад таго, што ён сказаў, падобна, важдаўся з картай, і таксама магчыма, што эрг застаецца адкрытым.

Па-мойму, каб прыйсці да **** як мага хутчэй, і дарога лепш.

Калі вы не ў dtc, як я тлумачыў, не казаў, што ёсць датчык, які выяўляе што-то, або яны былі выдаленыя нават тыя, і не ў ****.
    Працягваць спрабаваць выдаліць галіны, абарона і г. д., не ведаючы, што яны з намі зрабілі над дзвярыма толькі таму, што іншыя праблемы, па-мойму.
    выпадак вельмі падобны і здарылася са мной у першы месяц на audi A3.

У сутнасці, балюча разгортвання, і машына не ў 3, а амаль у 4, карацей кажучы, кульгае, не хадзіў і г. д.....сабака, што зроблены ён быў выдалены dtc, а затым у дыягназ не выказвае нічога.
    Вярнуў у зыходнае стан павылазілі бясконцы спіс DTC!......
    клаўдыё можа паўстаць нават гэта падабаецца.

прашу прабачэння, я хацеў сказаць, што манро можа паўстаць такая ж сітуацыя.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2016 да 18:09

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    манро, вы вырашылі?

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Яшчэ няма..на момант праверкі фарсунак падазраваныя могуць быць іх..
    Дзіўна тое, што уладальнік аўтамабіля кажа, што ў ecu нічога не зрабілі для пасцелі, і для файл жа, не крычы, не маючы файл крычы, што я знайшоў, выклаў у позні час, я зрабіў камутатараў, пералічаных хутка і без праверкі, я перапісаў файл, але нічога не змянілася. Цяпер Мустанг правоў, з прамовай пакласці файл крычы, але мая просьба была, калі гэта магчыма, калі хто-то, хто ўжо defappato гэты аўтамабіль можа пацвердзіць, калі я на правільным шляху для switch off

Carfree egr і была зачынена
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 26-10-2016 да 18:10

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    204
    прывітанне манро ў нашай майстэрні быў выпадак, падобны на гэты з аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў-рознаму, і, як кажа carfreee у рэшце рэшт, гэта быў заварот кішак EGR брудны і сказаў, што не чапаў нічога ў ecu, але, чытаючы файл mod і мод трохі няправільнае.
    я спадзяюся, што не выйсці з розуму і вырашыць у бліжэйшы час

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Прывітанне Lui93
    Egr на першы файл ложак была не зачынена тады, калі я напісаў файл з камутатараў, пералічаных у оф лагічна я таксама зачыніў egr, правільна..
    Справа ў тым, што файлы, Mercedes часам адрозніваюцца адзін ад аднаго нават на адной мадэлі машыны, мне ўжо давялося суу клас напрыклад, што выдаленне fap так зрабіў на іншы клас на першы аўтамабіль, і сістэма не працуе добра.
    Так што мае сумневы, калі я без FAP правільна ці не з дапамогай адрасы, размешчаныя.
    Фарсункі яшчэ ад pompista, таму што было некалькі прывадаў пьезо-электрычныя, якія не працуюць належным чынам, але pompista, кажа, што, верагодна, праблема дыму не залежыць ад таго, пабачым, калі вы вяртанне і ўсё..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Прывітанне Lui93
    Egr на першы файл ложак была не зачынена тады, калі я напісаў файл з камутатараў, пералічаных у оф лагічна я таксама зачыніў egr, правільна..
    Справа ў тым, што файлы, Mercedes часам адрозніваюцца адзін ад аднаго нават на адной мадэлі машыны, мне ўжо давялося суу клас напрыклад, што выдаленне fap так зрабіў на іншы клас на першы аўтамабіль, і сістэма не працуе добра.
    Так што мае сумневы, калі я без FAP правільна ці не з дапамогай адрасы, размешчаныя.
    Фарсункі яшчэ ад pompista, таму што было некалькі прывадаў пьезо-электрычныя, якія не працуюць належным чынам, але pompista, кажа, што, верагодна, праблема дыму не залежыць ад таго, пабачым, калі вы вяртанне і ўсё..
    часта, як правіла, адмаўляюцца працаваць з непрыемнасцяў,не таму, што я хачу зрабіць у самай справе ўсё наадварот.

той факт, што вы страціце столькі часу, паставіць на месца з-за што, калі прыходзіць рахунак, або табе не плацяць ці ты не бачыш больш.

я толькі спадзяюся, што гэта толькі з майго боку так......

я выкарыстоўваю палітыка вярнуць, як было.

мне давялося на croma 1.9.,не defappata добра....ён аднаўляецца да вытокаў і адклала працу....

занадта часта вы робіце дома і кідаюць сваіх кліентаў, так...

і як, калі я вазьму ваш тэлевізар у рамонт, таму што не настройвае каналы і вярнуць мне яго ў выключаны!.....

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Citazione Першапачаткова Напісаў matteosr Visualizza Messaggio
    Мяне edc16 або edc17?

Не магу спампаваць файл, пошты нумары hw і sw, і калі ён знаходзіцца ў крузе, у кіравання.
    паглядзіце матфея на жаль, файл, у маім распараджэнні не крычы, але аўтамабіль-гэта mercedes R320 cdi 2009 года 224cv з edc16cp31 ад аналізу hexdump я змог адсачыць толькі колькасць sw 1037 39 2645 месца таксама сума кантрольная сума, магчыма, могуць спатрэбіцца ў пошуку файла крычы. cks-гэта 9980 145, да 16
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •