Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120

запісу ў паслядоўны з KESS V2, файл-ложак у Jtag

Прывітанне,

я знайшоў у базе дадзеных, файлаў у файл:"Gpunto Evo 75Cv Sw9743G101-Hw Mj8Dfhw00P
    ложак з j-tag".
    http://www.professionalchiptuning.ne...html#post34280

Па вас магу запісаць у паслядоўны з кесс?
    Калі файл быў прачытаны ў Jtag з Kess, я думаю, можна зрабіць, але я хацеў бы быць упэўнены, што...не маглі б вы дапамагчы?

Дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    мне здаецца , але не ўпэўнены, што змяніць памер, але крыху мяняецца, і для таго, каб напісаць яго, трэба рэдагаваць.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    120
    ок, паспрабую напісаць у J-Тэг, то.
    Дзякуй
    (прабачце за адказ з затрымкай, але я быў у адпачынку XD )

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    Citazione Першапачаткова Напісаў Tinturia Visualizza Messaggio
    ок, паспрабую напісаць у J-Тэг, то.
    Дзякуй
    (прабачце за адказ з затрымкай, але я быў у адпачынку XD )
    у рэшце рэшт, ён працаваў пісаць ??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    84
    месца кароткае кіраўніцтва пратэставана сёння .. для файл-ложак у jtag на marelli udf і пісаў у бд , быць больш на некалькі кб , каб можна было пісаць у бд, і трэба скараціць яго -загрузіць файл з ecm
    -магчымасць выразаць/ўставіць
    -задаць вызначаны карыстальнікам
    пачатак 00000 пакідаем так, і як
    да 1FFFF
    захавайце файл і можна перапісаць без праблем ад разеткі паслядоўны
    праверана асабіста

у кіраўніцтве было пратэставана, калі я хачу, каб amminastratori вы можаце пакласці на рэльеф або ў якой-то раздзел
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-10-2016 да 17:32

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў scican25 Visualizza Messaggio
    месца кароткае кіраўніцтва пратэставана сёння .. для файл-ложак у jtag на marelli udf і пісаў у бд , быць больш на некалькі кб , каб можна было пісаць у бд, і трэба скараціць яго -загрузіць файл з ecm
    -магчымасць выразаць/ўставіць
    -задаць вызначаны карыстальнікам
    пачатак 00000 пакідаем так, і як
    да 1FFFF
    захавайце файл і можна перапісаць без праблем ад разеткі паслядоўны
    праверана асабіста

у кіраўніцтве было пратэставана, калі я хачу, каб amminastratori вы можаце пакласці на рэльеф або ў якой-то раздзел
    Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен выразаць? Варта для ўсіх блокаў кіравання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    Прывітанне, я практычна файл-ложак у bdm з ktag, каб перапісаць яго ў паслядоўны, што я павінен выразаць? Варта для ўсіх блокаў кіравання
    Не ведаю, як ты, што яна робіць, калі паказаць, мы можам прыйсці да якой-небудзь савет.. Аўто, тып ЭБУ, і гэтак далей.
    Ааа, я забыўся, BDM і J-Tag, - дзве розныя рэчы, і асобныя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Не ведаю, як ты, што яна робіць, калі паказаць, мы можам прыйсці да якой-небудзь савет.. Аўто, тып ЭБУ, і гэтак далей.
    Ааа, я забыўся, BDM і J-Tag, - дзве розныя рэчы, і асобныя..

Cinqueturbo, як заўсёды гатовы дапамагчы! Тады, калі гэта магчыма, лепш, калі вы растлумачыце мне, адрозненне ад bdm і jtag

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Cinqueturbo, як заўсёды гатовы дапамагчы! Тады, калі гэта магчыма, лепш, калі вы растлумачыце мне, адрозненне ад bdm і jtag
    Розніцу і ў методыцы чытання і тое, што закон..

BDM:
    1. Праграміст абсталявання для мікрапрацэсараў motorola сям'і MPC5xx.
    2. Чытанне/Запіс Eprom ўнутранай.
    3. Чытанне/Запіс Eprom знешняй ( AM29bl802c,28f800,M58WB016 ).
    4. Чытанне/Запіс Serial e2prom знешні, які змяшчае коды аўтамабіля. (95160/320/640, Atmel)

J-Tag:
    Marelli MJD 8F2 / 8 / 8. . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . ФІЯТ Дызель
    Marelli MULTIAIR 8GMF.A5 . . . . . . . . . MPC5565 . . . . . . . . . . . . FIAT Бензін
    Marelli MULTIAIR 8GMF.01 . . . . . . . . . SPC5553 . . . . . . . . . . . . .FIAT Бензін
    Адсутнасць отсутствие отсутствие отсутствие отсутствие 7. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5554 . . . . . . . . . . . . FIAT
    Delphi CRD 2.61 PIEZOTEC . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi CRD 2.10 SOLENOID . . . . . . . . . . MPC5566 . . . . . . . . . . . . MB
    Delphi DCM3.5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC5566 . . . . . . . . . . . . PSA/FORD
    TRW EMS2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . MPC5554 . . . . . . . . . . . . VOLVO
    NCG4 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Motorola NCG5 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . CHRYSLER/DODGE/JEEP
    Continental CM2150E . . . . . . . . . . . . . . . . .MPC55xx . . . . . . . . . . . . DAF ГРУЗАВІК - KING LONG
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Што тычыцца marelli mjd8, я магу гэта пацвердзіць (я толькі што спрабаваў я на адным файле), што калі ў вас ёсць рэзервовае капіраванне зроблена ў j-tag ад 2049kb адрэжце з і г. д. па адрасе 1FFFFF і вам файл для 2048kb гатовы да запісу серыйны

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •