Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 22

Абмеркаванне: прэзентацыя

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312

прэзентацыя

Прывітанне ўсім, мяне завуць збавіцеля...працаваў у майстэрні, ад 4 гадоў і пачынаюць працаваць нават з электронікай аўто мне вельмі падыходзіць. Сябар падарыў мне маленькі ручной (ecm 2001)..ад пачаткоўца галіны я хацеў спытаць, што праграму вы мне параіце для таго, каб пачаць мукі мяне з гэтым светам.. на дадзены момант дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Сіцылія
    Паведамленні
    234
    Добры дзень, за Выключэннем, добры працяг

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    c і хто-то, што я дзе-то тлумачэнні??please

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    ECM titanium і galletto v54, і вы прымацаваныя, ёсць ручныя, а затым на нашым цудоўным форуме ёсць усё, што вам трэба.........
    Пачынаецца з азоў, і вы ўбачыце, паступова пачне разумець яго працу.я прапаную табе рушыць услед n курс.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    дзякуй frenk85, дзе я магу дастаць гэта абсталяванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў frenk85 Visualizza Messaggio
    ECM titanium і galletto v54, і вы прымацаваныя, ёсць ручныя, а затым на нашым цудоўным форуме ёсць усё, што вам трэба.........
    Пачынаецца з азоў, і вы ўбачыце, паступова пачне разумець яго працу.я прапаную табе рушыць услед n курс.
    што курс я павінен прытрымлівацца? яшчэ раз дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    курс для выкарыстоўваюцца праграм такога тыпу і зразумець працу электронікі прымяняецца да рухавікоў
    вы можаце звярнуцца да адміністратараў, я думаю.калі хочаш "гуляць" проста павярхоўнае веданне, што вы можаце знайсці ў сеткі або на форуме,калі замест гэтага павінна стаць "праца" усё мяняецца.гэта мой водгук,гэта відавочна!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    тады frenk85 я шчыра хацеў бы пачаць, каб кінуць мяне ў гэтым свеце..але я чытаю ў сеткі чытаю вельмі шмат рэчаў, аб якіх вы можаце зрабіць кіраванне рухавіка тое, што я не зразумеў і дзе ўзяць гэтыя функцыі (напрыклад, сістэмы egr) на карце. у ****llo механік ёсць, так што мне патрэбен электронны.зарэгістраваны, што зыходзіць ад мяне ў майстэрні шмат не кажа . цяпер мой пытанне, дзе я магу знайсці што-то кажа мне, што для працы гэтай функцыі вы павінны пайсці ў гэтую частку карты.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    шчыра я таксама!не вы раптоўная зарэгістраваны!....
    калі вы адкрываеце карту, якая ў 2d-3d-гекса-ці таблічнай цябе адкрываецца свет, зрабіў разлікі,лічбы і крывыя,калі вы не ведаеце, куды пакласці свае "рукі"я бачу, цяжка, калі не немагчыма працаваць................зарэгістраваны не скажа табе ніколі, ні куды ідзе, каб умяшацца,так як сетка.
    тое, што я магу табе сказаць, ён пачынае чытаць які-то eprom (свой аўтамабіль напрыклад)з пеўнік і да т. п., адкрыйце файл з ecm і паглядзі,потым пошту файл, і давайце паглядзім, калі мы можам даць табе руку, усе разам! так, каб даць табе па меншай меры падмурак, на якім працаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Prox тыдзень мы бярэм гэты пеўнік, што на дадзены момант усё зачынена. Функцыя табліцы з кіраўніцтва, якія я вывучаў, і вельмі просты .я паўтараю тое, што я не ведаю і як называюцца функцыі, якія, як я зразумеў, названыя па нумары

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •