-
IAW 15p euro 2
У мяне есць beverly 500, і пасля таго, ў цэлым, я выявіў мінімум нераўнамерна. Што я магу зрабіць . Дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
дзе знаходзіцца гэта беверлі? давайце паглядзім, калі я магу паслаць у які-небудзь майстэрні piaggio мае веды, калі вы выканалі тое, што я табе ўжо сказаў, нават калі падзел быў няправы, і x гэта я прашу прабачэння, з msport улічваючы, што мадэратар не павінен рабіць гэтых памылак, але хутка, каб даць вам руку ? было + моцны мяне, то ўсе, што застаецца зрабіць каліброўкі ў doc x ваш беверлі, што яны могуць зрабіць у 10 хвілін, але спачатку зрабіце ўсе тое, што я табе сказаў.
-
Нават калі гэта старое правіла, тое, што няма рэгулявання абаротаў халастога ходу ад корпуса дросельнай засланкі, маяк', як вы сказалі мне, я і ў штаце Рыа-дэ-Жанейра. У бліжэйшы час
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
на тэрыторыі італіі, не было б ніякіх праблем, але мае веды не прыходзяць sin шлях?.....а доказы, як правіла, з добрай цела дроселя вырашае.
-
Я ўжо? факт ачысткі паветраводаў всасывать і дросельнай засланкі, і вынік быў высокі халасты .
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
тое abbassalo ўручную, вы, аказваецца, высокі xch? раней памер таму, corfo дросельнай засланкі бруду ? быў узняты
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума