Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 44

Абмеркаванне: ford focus cmax 2008 90cv

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88

ford focus cmax 2008 90cv

добры дзень, у мяне праблема з cmax 2008 года .2 гады таму ён быў пераназначаны ад складальнікаў і цяпер з kess v2 я чытаў, але не магу знайсці драйвер з ECM, а затым я загрузіў адно кіраўніцтва ж блок кіравання.Праблема ў тым, што ў бачыць карты, і ён здох праграмавання.Я таксама глядзеў у 2d, але мне не здаецца, у парадку(нават калі яны не здольныя выкарыстоўваць яго ў 2d),,, хто-то дапамагае мне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    прыкладаю файл, прачытаў ,што я напісаў .крычы, але гэта не арыгінал, а перапісаны ад складальнікаў
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Калі файл, і мод, і нармальна, што не можаце знайсці драйвер для параўнання неабходна файл крычы.. я з смартфона як у мяне ёсць час, я даю яму адзін вачэй
    што ў цябе за праблемы з гэтай картай?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    Па-мойму мае значэння завышаныя, і я хацеў бы выключыць egr і штурхаць трохі больш ціску ў рампы, але без драйвераў крычы не ўмею працаваць.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў perrysound70 Visualizza Messaggio
    Па-мойму мае значэння завышаныя, і я хацеў бы выключыць egr і штурхаць трохі больш ціску ў рампы, але без драйвераў крычы не ўмею працаваць.
    Увагу, што ў Рампы, і ўжо да мяжы.. 16960 з абмежавальнікамі на 16480 пашанцавала розум не прыходзіць у гэтым дыяпазоне карту, каб адсутнасць ціску турба і запыце дызельнага паліва..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    Прывітанне , паглядзі ў раздзеле арыгінальных файлаў, калі вы выявіце файл крычы роўна на вашы апраўдання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    Я не магу запампаваць...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Я не магу запампаваць...
    Для кіроўцы проста кругі ўручную "F701_199", якія павінны быць драйвер ecu, па меншай меры, у цябе карты ў пошуку назва, для файл крычы, я павінен нехаця быць 80msg мінімум для таго, каб спампаваць..
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Болга
    рым
    Паведамленні
    88
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Для кіроўцы проста кругі ўручную "F701_199", якія павінны быць драйвер ecu, па меншай меры, у цябе карты ў пошуку назва, для файл крычы, я павінен нехаця быць 80msg мінімум для таго, каб спампаваць..
    Я праверыў з f107.199 і з і г. д. з'яўляецца даволі кароткімі, але тыпу на мяжы ціску, абароты не вяртаюцца і на ін'екцыі parzializzato маштаб нагрузкі на рухавік не вяртаецца.....

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я праверыў з f107.199 і з і г. д. з'яўляецца даволі кароткімі, але тыпу на мяжы ціску, абароты не вяртаюцца і на ін'екцыі parzializzato маштаб нагрузкі на рухавік не вяртаецца.....
    Магчыма, вы памыліліся ў калі ласка, увядзіце драйвер F701-199 і кіроўцам, і я гарантую, што і ён бачыў, што я файл і загружаецца ў аўтамат.. у мяне Няма магчымасці адкрыць файл ў дадзены момант, але не памятаю нічога анамальнага ў гэтым драйвер.. Нават калі б гэта было ў любым выпадку, вы можаце працаваць нават без 2D

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •