Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Scodifica Citroen C3 Pluriel

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Macchinista
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266

Scodifica Citroen C3 Pluriel

Прывітанне ўсім. У мяне праблема на Citroen C3 Pluriel 1.4 HDI 2008 года з эбу Bosch EDC16C34. Я прыехала ў майстэрню з ECU рухавіка і блока КІРАВАННЯ ABS цалкам смерць. Я заяўляю, што ЭБУ рухавіка не чытала нават у BDM, так што я не мог зрабіць кланаванне ecu. Таму я ўзяў у руінах Ecu рухавіка і блока Кіравання ABS таго ж тыпу язды і я scodificato Разам ecu гняздо ў руінах. Праблема ў тым, што цяпер застаецца ў дыягназе, што эбу рухавіка не размаўляе па CAN з іншымі ЭБУ і машына не робіць нават стартар. Я лічу, гэта памылка ў Эбу рухавіка і ў блоку кіравання ABS, што ў BSI.

Цалкам магчыма, што трэба зрабіць выраўноўванне лініі тыпу як проксі FIAT?
    Ад матфея

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    прывітанне, бачыш, што абс не ўсе роўна, што проста мяняе нумар абс машына не заводзіцца, калі хочаце паспрабаваць, трэба пераадоленне лініі can, pin поршеня на abs і паглядзець, калі ен мае зносіны з іншымі эбу...

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Ужо спрабаваў пераадоленне лініі CAN, але нічога не рабіць заўседы тыя ж памылкі!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    138
    Дзіўна, што абодва блока кіравання выходзяць з ладу разам, ці не?

Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Турын
    Et
    33
    Паведамленні
    266
    Тым не менш, гэта поспех! 😃 Калі мне прыйшла машына з эвакуатара я не мог зрабіць дыягностыку, ні abs, ні рухавіка! Спрабаваў ecu рухавіка, у школе, pin-out нічога! Спрабаваў у bdm нічога! Цалкам смерць! Зараз пасля іх замены я раблю дыягностыку на ўсе, але ўсе роўна праблема! 😞 Я павінен дадаць, што ecu рухавіка, якія я знайшоў у якасці замены адрозніваецца які-то нумар ад арыгінала, але заўседы PSA 1.4 HDI.
    Ад матфея

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •