Прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, сабраць вышэйзгаданае ecu на Grande Punto multijet 90 л. з..
Дзякуй.
Прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, сабраць вышэйзгаданае ecu на Grande Punto multijet 90 л. з..
Дзякуй.
Прывітанне, вы можаце зрабіць вы павінны змяніць софт і паглядзець, калі HW і больш ці менш роўныя..
Калі вы выкарыстоўваеце 2d і каскадам два арыгінальных(я спадзяюся, што ты) ты зразумееш, што крывыя пачынаюцца ад розных кропак імкнуцца перабудаваць. Але гэта не гарантуе бездакорнай працы. Я раблю банальны прыклад, калі на эбу ў цябе крывой фап па адрасе 1250 і 1270 года табе здаецца, што можа загарэцца рухавік. так што да абсалютнага доказы таго, сумясціце два арыгінальных.
Прывітанне ад Матфея я растлумачу,мая GP 90cv, як арыгінал мае MJD 6F3 HW03P няма DPF.
Цяпер я хацеў бы выкарыстаць гэты новы ecu для тэставання,але, будучы HW 04 75 л. с. з dsg не ведаю, калі я магу зрабіць яго сумяшчальным з маім аўтамабілем.
Дарэчы, учора, я так жа размясціў у раздзеле "файлы" на поўнае чытанне ў bdm гэтага новага ecu пагрузчыка.
Я спрабую загрузіць флэш-блок кіравання 6F3 HW 03 scodificata, але аўтамабіль не заводзіцца.
Па-твойму, што я павінен рабіць?
Дзякуй.