Хлопцы, прыкладаю файлы з 4-х чытанняў, дзе вы можаце заўважыць, што файл пад назвай "bravo2lettura" так жа, як і ў чацвертым чытанні, і, такім чынам, правільна чытаць,у той час як іншыя два; першае чытанне і трэцяе пашкоджаны цалкам(у выпадку, калі ў трэцім чытанні) і часткова(у выпадку першага). Трэба паказаць, што я размешчаны эбу на дзіма, і я зрабіў першыя два чытання без зрушэння або перамяшчэння, атрымліваючы два розных файла,заўважыўшы гэта, я паўторна schedino, і я зрабіў яшчэ два паказанні, з якіх першы( г. зн. трэці) няправільная, а другая супадала з залежнасці эфектыўнага чытання ecu...узяўшы квэст апошні файл у мяне не было праблем і аўто рэгулярна ў гульні, аднак, калі я адцягнуўся або давяраў ў першым чытанні, цяпер я ў цяжкасці...я паўтараю, што ў мяне счытваюцца па меншай меры, 5 або 6 edc16c39, і мой пеўнік ен заўседы рабіў добрую працу, за выключэннем выпадку падобнае адбылося некаторы час таму. Цяпер мне было цікава, улічваючы, што мой пеўнік не крычы, але клона і ніколі не было палепшана ў ****llo hw можа быць ен вінаваты?што вы мне параіце?пачаць moddarlo?я прачытаў некалькі пастоў па гэтай нагоды, але есць тыя, хто рэкамендуе змяніць сярэдзіне певень і тых, хто некалькі штук... чакаю вашага савета
bravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar