Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

Розныя паказанні аднаго экю,розныя файлы...

Усім прывітанне некаторы час таму мне прадставіўся пытанне, да якога не можаш даць тлумачэнняў...у двух словах я прачытаў edc16c39 Fiat bravo 1.6 mjt і улічваючы, што ecm не пазнала мяне файл я зрабіў другое чытанне, і я выявіў, што файлы не супадаюць,яны розныя.Я так і думаў зрабіць трэцяга чытання, і праверыць яшчэ і сюрпрыз яшчэ іншы файл....Я так яшчэ і вядома, што 2 файла аднолькавыя і што так і павінна быць, каб "правільна" выдаліць dpf і egr, і ўсе ў парадку. Але мае сумненні, таму што я атрымаў гэтыя файлы розныя? Гэта праблема, певень? Ен наткнуўся на каго-то? З самага пачатку, што мне давялося ўжо адзін раз месяц таму, але да трэцяга чытання было ўсе ок, і на практыцы ен зрабіў асечку толькі адзін раз. Я павінен палепшыць кампаненты інструмента? Можа залежаць ад гэтага? Я забыўся, выкарыстання galletto v54 праверана ўжо на працягу года і толькі цяпер у мяне гэтыя праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Добры дзень, я на гэтыя блокі кіравання, большасць з іх я ў bdm, каб просты факт, што для чытання obd ставіць нас каля 40 хвілін, затым у бд, вы заўседы павінны праверыць файл, каб убачыць, вы і падыходзіць ці не, можа мець зніжэнне напружання і файл, які вы можаце пашкоджана.. заўседы рэкамендую капіявання у bdm...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Усім прывітанне некаторы час таму мне прадставіўся пытанне, да якога не можаш даць тлумачэнняў...у двух словах я прачытаў edc16c39 Fiat bravo 1.6 mjt і улічваючы, што ecm не пазнала мяне файл я зрабіў другое чытанне, і я выявіў, што файлы не супадаюць,яны розныя.Я так і думаў зрабіць трэцяга чытання, і праверыць яшчэ і сюрпрыз яшчэ іншы файл....Я так яшчэ і вядома, што 2 файла аднолькавыя і што так і павінна быць, каб "правільна" выдаліць dpf і egr, і ўсе ў парадку. Але мае сумненні, таму што я атрымаў гэтыя файлы розныя? Гэта праблема, певень? Ен наткнуўся на каго-то? З самага пачатку, што мне давялося ўжо адзін раз месяц таму, але да трэцяга чытання было ўсе ок, і на практыцы ен зрабіў асечку толькі адзін раз. Я павінен палепшыць кампаненты інструмента? Можа залежаць ад гэтага? Я забыўся, выкарыстання galletto v54 праверана ўжо на працягу года і толькі цяпер у мяне гэтыя праблемы.
    Ніколі не здаралася, ні ў паслядоўным, ні ў BDM розніца ў чым заключаецца? пуй размяшчаць файлы, можа быць, мы лепш разумеем..

Citazione Першапачаткова Напісаў todos Visualizza Messaggio
    Добры дзень, я на гэтыя блокі кіравання, большасць з іх я ў bdm, каб просты факт, што для чытання obd ставіць нас каля 40 хвілін, затым у бд, вы заўседы павінны праверыць файл, каб убачыць, вы і падыходзіць ці не, можа мець зніжэнне напружання і файл, які вы можаце пашкоджана.. заўседы рэкамендую капіявання у bdm...

40 Хвілін???? які інструмент ? мой певень ставіць нас 5 максімум..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Даруй Todos я забыўся сказаць, што паказанні, я зрабіў усе ў bdm з каня, і дзіма, і менавіта таму я не магу даць тлумачэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    ты ведаеш, іосіф, я не я ніколі не рабіў так,але цяпер, што ты, намякаючы, як я ўжо стары, я таксама паспрабую

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Cinqueturbo цяпер не дома, але як толькі там іх месца,я думаю, што файлы розныя Былі пашкоджаныя, таму што яны крывыя, якія пастаянна паўтараюцца з шыпамі на максімальнае значэнне для дыяпазону даволі падоўжаны на карце

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, прыкладаю файлы з 4-х чытанняў, дзе вы можаце заўважыць, што файл пад назвай "bravo2lettura" так жа, як і ў чацвертым чытанні, і, такім чынам, правільна чытаць,у той час як іншыя два; першае чытанне і трэцяе пашкоджаны цалкам(у выпадку, калі ў трэцім чытанні) і часткова(у выпадку першага). Трэба паказаць, што я размешчаны эбу на дзіма, і я зрабіў першыя два чытання без зрушэння або перамяшчэння, атрымліваючы два розных файла,заўважыўшы гэта, я паўторна schedino, і я зрабіў яшчэ два паказанні, з якіх першы( г. зн. трэці) няправільная, а другая супадала з залежнасці эфектыўнага чытання ecu...узяўшы квэст апошні файл у мяне не было праблем і аўто рэгулярна ў гульні, аднак, калі я адцягнуўся або давяраў ў першым чытанні, цяпер я ў цяжкасці...я паўтараю, што ў мяне счытваюцца па меншай меры, 5 або 6 edc16c39, і мой пеўнік ен заўседы рабіў добрую працу, за выключэннем выпадку падобнае адбылося некаторы час таму. Цяпер мне было цікава, улічваючы, што мой пеўнік не крычы, але клона і ніколі не было палепшана ў ****llo hw можа быць ен вінаваты?што вы мне параіце?пачаць moddarlo?я прачытаў некалькі пастоў па гэтай нагоды, але есць тыя, хто рэкамендуе змяніць сярэдзіне певень і тых, хто некалькі штук... чакаю вашага саветаbravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Хлопцы, прыкладаю файлы з 4-х чытанняў, дзе вы можаце заўважыць, што файл пад назвай "bravo2lettura" так жа, як і ў чацвертым чытанні, і, такім чынам, правільна чытаць,у той час як іншыя два; першае чытанне і трэцяе пашкоджаны цалкам(у выпадку, калі ў трэцім чытанні) і часткова(у выпадку першага). Трэба паказаць, што я размешчаны эбу на дзіма, і я зрабіў першыя два чытання без зрушэння або перамяшчэння, атрымліваючы два розных файла,заўважыўшы гэта, я паўторна schedino, і я зрабіў яшчэ два паказанні, з якіх першы( г. зн. трэці) няправільная, а другая супадала з залежнасці эфектыўнага чытання ecu...узяўшы квэст апошні файл у мяне не было праблем і аўто рэгулярна ў гульні, аднак, калі я адцягнуўся або давяраў ў першым чытанні, цяпер я ў цяжкасці...я паўтараю, што ў мяне счытваюцца па меншай меры, 5 або 6 edc16c39, і мой пеўнік ен заўседы рабіў добрую працу, за выключэннем выпадку падобнае адбылося некаторы час таму. Цяпер мне было цікава, улічваючы, што мой пеўнік не крычы, але клона і ніколі не было палепшана ў ****llo hw можа быць ен вінаваты?што вы мне параіце?пачаць moddarlo?я прачытаў некалькі пастоў па гэтай нагоды, але есць тыя, хто рэкамендуе змяніць сярэдзіне певень і тых, хто некалькі штук... чакаю вашага саветаbravo1lettura.rarbravo2lettura.rarbravo3lettura.rarbravo4lettura.rar
    Я бачыў.. не, ніколі не бачыў, каб на інструмент ідзе за выключэннем, можа быць, знайсці прычыну..
    можа, правярае іголкі зашпілька schedino..
    калі я па-за офіса я выкарыстоўваю акумулятары аўтамабіляў, каб даць харчаванне і ў выкл блок харчавання стабілізаваных, то першапачаткова я даваў збоі...
    тады, магчыма, ўсплыве іншы карыстальнік, які вам і іншыя прамыя..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    памылка прылады

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Я лічу, што вырашыць ці, па крайняй меры, да гэтага часу выглядае добра...я праверыў, каб добра schedino вясна, і я заўважыў, што некаторыя наканечнікі не зрабілі, каб добры кантакт,але не на смол Dell ecu, але мац паміж штоком ўнутры і звонку, калі можна так сказаць. У некалькіх словах я павінен быў чысціць спрэем для кантактаў, усе "гуляе" з кожным наском, праводзячы ў яе рамках, павярнуўшы яго на сябе...я зрабіў у двух чытаннях выпрабаванні, і ен пайшоў, усе правільна...вядома, яны нізкай якасці,якія вы выкарыстоўваеце? Гэтыя тыя, якія прадаюцца разам з дзімам аргшкла

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •