Вынікі з 1 па 4 з 4
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    3

Падушка бяспекі fiat 500, Multiecuscan ці трэба адкрываць ECU ?

Прывітанне ўсім, хлопцы,
    ласкава я спадзяюся, што хто-то дапаможа мне растлумачыць ідэі.
    Я зраблю кароткі, у адзін цудоўны дзень у той час як загрузіць мэбля ў машыну, я стукнуўся пра панэль прыбораў, на той момант гэта матч няспраўнасці падушкі бяспекі ў маёй fiat 500 1.2.
    Я прынёс фіят 500 у і дыягназ " няспраўнасці падушкі бяспекі " і " памылка харчавання эбу ", так што яны папрасілі мяне больш за 500 еўра, каб замяніць вас прашу дапамагчы мне знайсці альтэрнатыву.

Я бачыў праграму multiecuscan, з elm327 і жоўты провад, ад таго, што я чытаў, вынікае выдаліць індыкатар.
    У той час як іншыя кажуць, што трэба адкрыць блок і працаваць на eeprom.

Якое з двух рашэнняў магчыма ў маім выпадку ?
    multiecuscan-гэта просты ў выкарыстанні і з дапамогай некалькіх еўра мог бы вырашыць праблему, але не ведаю, ці працуе.

Загадзя дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Паведамленні
    155
    З multiecuscan вы можаце скінуць індыкатар толькі тады, калі ўсе кампаненты звязаны, але ў гэтым выпадку ў вас есць праблемы па харчаванню эбу, так што вам трэба схемы на самай справе ўбачыць, калі да нас прыходзяць усе сігналы, а пасля зрабіў тое, вырашыць, як ўмяшацца!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Калі вы ўпэўненыя, што калі вы пайшлі ў fiat ўдалося пагутарыць з эбу падушак бяспекі гэта прымушае мяне думаць, што памылка звязана з паніжэннем напружання, а затым, каб скінуць і паглядзець, што адбываецца...(аперацыя праводзіцца з multiecuscan) а калі зносіны адбываецца не з гэтага эбу, і табе сказалі, што гэта можа быць праблема ўлады, магчыма, выйшаў з ладу уласны ecu...мне давялося на вялікі момант 2012 года, што выходзіць з ладу блок кіравання без прапушчаных удараў не прасядае і, калі не памыляюся, павінен сабраць сам эбу вашага аўтамабіля(у гэтым выпадку ідзе адкрыта і рамонту або ў адпаведнасці з праблемай, правільны файл з праграмістам).

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    3
    Дзякуй вам абодвум, у fiat я быў блізкі у той час як кіравання і з блокам кіравання, сувязі, выходзілі менавіта тыя дзве памылкі, якую я ўжо казаў. Я таксама спытаў, калі б здарылася што-то па нацягвальнік рамяня бяспекі бачыў, як лёгкі ўдар, які я даў на прыборнай панэлі , але нават тыя, хто бачыў, што рэзістары былі ў парадку.
    Блок кіравання я таксама паспрабаваў зняць яе, каб убачыць код, і, відавочна, адарвалася я ад іншых аварый (пояс-падушка бяспекі пярэдняга пасажыра і г. д.), відавочна, калі сыходзяць. Можа быць, гэта знак таго, што эбу ўсё роўна яшчэ жывая.

У любым выпадку, мне падабаецца пакласці руку на рэчы, я купіў чайнік, каб паспрабаваць з multiecuscan, але я таксама ўзяў блок кіравання выкарыстоўваецца ( гарантыя, як не трапіў у аварыю, спадзяюся) так, каб мець альтэрнатыву. У лепшым выпадку, калі вырашыце з multiecuscan прадам бу.

Рэч, аднак, што мне не ясна : З multiecuscan, калі я магу зняць індыкатар, блок кіравання, потым назад эфектыўна? г. зн. у выпадку аварыі мяне працуе?

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •