Вынікі з 1 па 9 з 9

Абмеркаванне: Вось я тут, я тут!

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    2

Smile Вось я тут, я тут!

Вітаю ўсіх,
    я ўладальнік octavia4x4 1.9 TDI і былы трэнер, 2-тактный рухавік, толькі з карбюратараў і кантакты прерывателя.

Сення яны заўседы горача і з жменькай гадоў ночы страціў перад кампутарам, каб важдацца з нейкай праграмы ў розных галінах.

Добра, што я вярнулася жаданне цягнуць больш коней рухавікамі, пачынаючы з майго помпы-фарсункі з 332 тысяч Кіламетраў, што на маю думку мае вялікі патэнцыял, каб выказаць!

Так як калі я збудаваў мой першы самакат,Прывітанне з камплектам Pinasco алюмініевы ствол хром цяпер я хацеў бы пачаць з маей Octavia!

Я тут, каб падзяліцца сваімі ведамі і даведацца ад кожнага з вас што-то новае і цікава!

Так шмат добрых коней на ўсіх!

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    8
    добрай раніцы, дарагі,тады вы ў патрэбным месцы,я тут больш нічога, каб вучыцца,я мала даюць, але шмат, каб вучыцца.....прыемна, дарагі...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    2
    Прыемна Пазнаеміцца!
    Вы атрымаеце веды, механічныя або электронныя, я спадзяюся....у адваротным выпадку гэта кітайскі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    8
    вядома,я пачатковец,а таму што nn я ведаю асновы, а сон-механік,цяпер я не хачу перабольшваць, як звычайна,але спакойна адкрыць і закрыць рухавік, уявім, што атрымаецца,у мяне дваццаць гадоў вопыту работы,таму часам я лаўлю сябе на абмеркаваць на 2 гаворкі,але хараство ў тым, што, магчыма, мы гаворым тое ж самае з 2 слоў розных,што б мы разумеем адзін аднаго,часам я нават з ricambista...для галіны ecu,вось,іх, я пачынаю разумець, што што-то цяпер....так што,,,ахаха,не здзіўляйцеся, калі часам задаю пытанні з адказамі зразумелым..акрамя таго, што страшны сон мой...і сарамлівы...цярпення,прашу прабачэння,

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Прывітанне, сардэчна запрашаем. Дай больш інфармацыі аб сабе, тыпу ваша імя, дзе напісаць і іншае.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    8
    упэўнены, што вы egs...тады мяне завуць крысціян ,сукенка ў нізкай цане веронезе і мне 39 гадоў....і...што сказаць,я люблю механіку і ў апошні час я пачаў на эбу,па крайняй меры, я імкнуся, ці спрабую вучыцца......з гэтай пункту гледжання сон-салагі,і вучыцца я буду ў жыцці....безумоўна,гэта праца, што тут вы ніколі не скончыце вучыцца

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    8
    oppsss,быў накіраваны на мяне egs больш інфармацыі?калі я памыліўся,прабач, я не хацеў,тым больш, што я яшчэ не зразумеў, я.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    477
    Прывітанне, крысціян, сардэчна запрашаем, у любым выпадку тут у нас заўседы вучыцца...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2016
    Паведамленні
    8
    дакладна...тады я, што я пачатковец,не пагаворым,ihihihihi

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні