-
Вось я тут, я тут!
Вітаю ўсіх,
я ўладальнік octavia4x4 1.9 TDI і былы трэнер, 2-тактный рухавік, толькі з карбюратараў і кантакты прерывателя.
Сення яны заўседы горача і з жменькай гадоў ночы страціў перад кампутарам, каб важдацца з нейкай праграмы ў розных галінах.
Добра, што я вярнулася жаданне цягнуць больш коней рухавікамі, пачынаючы з майго помпы-фарсункі з 332 тысяч Кіламетраў, што на маю думку мае вялікі патэнцыял, каб выказаць!
Так як калі я збудаваў мой першы самакат,Прывітанне з камплектам Pinasco алюмініевы ствол хром цяпер я хацеў бы пачаць з маей Octavia!
Я тут, каб падзяліцца сваімі ведамі і даведацца ад кожнага з вас што-то новае і цікава!
Так шмат добрых коней на ўсіх!
-
добрай раніцы, дарагі,тады вы ў патрэбным месцы,я тут больш нічога, каб вучыцца,я мала даюць, але шмат, каб вучыцца.....прыемна, дарагі...
-
Прыемна Пазнаеміцца!
Вы атрымаеце веды, механічныя або электронныя, я спадзяюся....у адваротным выпадку гэта кітайскі
-
вядома,я пачатковец,а таму што nn я ведаю асновы, а сон-механік,цяпер я не хачу перабольшваць, як звычайна,але спакойна адкрыць і закрыць рухавік, уявім, што атрымаецца,у мяне дваццаць гадоў вопыту работы,таму часам я лаўлю сябе на абмеркаваць на 2 гаворкі,але хараство ў тым, што, магчыма, мы гаворым тое ж самае з 2 слоў розных,што б мы разумеем адзін аднаго,часам я нават з ricambista...для галіны ecu,вось,іх, я пачынаю разумець, што што-то цяпер....так што,,,ахаха,не здзіўляйцеся, калі часам задаю пытанні з адказамі зразумелым..акрамя таго, што страшны сон мой...і сарамлівы...цярпення,прашу прабачэння,
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Прывітанне, сардэчна запрашаем. Дай больш інфармацыі аб сабе, тыпу ваша імя, дзе напісаць і іншае.
-
упэўнены, што вы egs...тады мяне завуць крысціян ,сукенка ў нізкай цане веронезе і мне 39 гадоў....і...што сказаць,я люблю механіку і ў апошні час я пачаў на эбу,па крайняй меры, я імкнуся, ці спрабую вучыцца......з гэтай пункту гледжання сон-салагі,і вучыцца я буду ў жыцці....безумоўна,гэта праца, што тут вы ніколі не скончыце вучыцца
-
oppsss,быў накіраваны на мяне egs больш інфармацыі?калі я памыліўся,прабач, я не хацеў,тым больш, што я яшчэ не зразумеў, я.....
-
-
дакладна...тады я, што я пачатковец,не пагаворым,ihihihihi
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума