Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423

Праблема fiat multipla памылка p0236

Прывітанне, хлопцы,у мяне праблема з множным 1.9 115л. з

практычна мы зыходзім з таго, што гэты аўтамабіль быў ужо супастаўленыя, і ён разрываў 3 турбіны
    я пайшоў, каб супаставіць і выключыць памылку залішняга ціску, што часам сустракаецца
    машына ў парадку, але fumacchiava трохі
    карту папярэдняя ціску турба у багацці,з шыпамі нават на 0,5 у больш,вось чаму, верагодна, мала курыў
    І праблемы, што ўжо некалькі дзён адбываецца памылка p0236 кожны раз, калі вы паспрабуйце цягнуць аўтамабіль, і гэта робіць гэта пасля 3 ці 4 месяцаў, калі я спрабавала выправіць аўтамабіль
    механік памяняў саленоід,мап,ён праверыў усе шлангі і г. д..

я думаў, што праблема ў впускном калектары відаць, што раней зарэгістраваны не быў, нават не заткнуў egr.

Мы паспрабавалі практычна ўсе, акрамя адкрыцця турбіны, каб убачыць, геаметрыі.

Як вы думаеце, што гэта можа быць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Вы павінны пачаць з асноў..
    вы павінны працаваць на пошту на эфектыўная машына і, не на аўто з праблемамі розных прырод у адваротным выпадку вам прыйдзецца спадзявацца на магічны шар..
    рабіць праверкі не павінны, вы страціце больш, чым 30 хвілін Геаметрыі, можа праверыць, нават без адкрыць турбо.. рэгулярна, у ідэале, каб канчатковую рэгуляванне вы робіце на дарозе..
    0,5 у больш чым 2500 3000 мбар мбар?
    ад золата, што робіць? калі вінаваць мяне у гэтым, праблема ў машыну паставіць і праверыць працаздольнасць
    затым, калі вы не перакананыя ў карце, наклаўшы, што мы ставім пад аналіз..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў sportknight Visualizza Messaggio
    Прывітанне, хлопцы,у мяне праблема з множным 1.9 115л. з

практычна мы зыходзім з таго, што гэты аўтамабіль быў ужо супастаўленыя, і ён разрываў 3 турбіны
    я пайшоў, каб супаставіць і выключыць памылку залішняга ціску, што часам сустракаецца
    машына ў парадку, але fumacchiava трохі
    карту папярэдняя ціску турба у багацці,з шыпамі нават на 0,5 у больш,вось чаму, верагодна, мала курыў
    І праблемы, што ўжо некалькі дзён адбываецца памылка p0236 кожны раз, калі вы паспрабуйце цягнуць аўтамабіль, і гэта робіць гэта пасля 3 ці 4 месяцаў, калі я спрабавала выправіць аўтамабіль
    механік памяняў саленоід,мап,ён праверыў усе шлангі і г. д..

я думаў, што праблема ў впускном калектары відаць, што раней зарэгістраваны не быў, нават не заткнуў egr.

Мы паспрабавалі практычна ўсе, акрамя адкрыцця турбіны, каб убачыць, геаметрыі.

Як вы думаеце, што гэта можа быць?
    калі вам гэта можа дапамагчы....я бачыў, звяртаючыся да дапамогі на сайце для рамонту аўтамабіляў

На гэтай машыне час ад часу адбываецца памылка ціску наддува вышэй максімальнага мяжы p0236, падключыць рэвізор ўвёў функцыю дыктафоны і далей для выпрабаванні на дарозе, ад графікі, заўважу, відаць, што на самай справе ціск наддува вымяраецца перавышае прыкладна 0,2/0,25 бар ціск, мэта, праверка герметычнасці пнеўматычнай ланцуга кіравання зменнай геаметрыі і фіксую страту, трубы жорсткія дзіркі, клапана overboost за руб, аддам машыну кліенту, што гэта добра, але пасля двух дзён турбіна выбухнула з вялікім кайфам. Кліент дзверы ад калегі, Модена, чаму ж, замяніў турбіну час перш, і, такім чынам, ён павінен падтрымліваць. па гарантыі, на жаль для яго гэта не адбылося прычынай не прызнаецца гарантыяй ад пальцаў па вытворчасці, а затым ўсталяваная турбіна, выняты з машыны, што, перш чым ён сутыкнуўся, была дасканалай. У гэты момант узнікае дэфект заўсёды памылка P0236 вяртае яе ад мяне, пнеўматычнай ланцуга ў парадку, новае, функцыя дыктафона, але на гэты раз рэвізор змяняе мне і не запісвае наогул выклікае ўнутраную памылку, вырашыўшы спадзявацца на дыягностыцы майстар той жа, памылка залішні ціск ніжэй мінімальнага мяжы, верагодна, прычына: датчык ціску, праводку тое ж самае, клапан наддува або праводка, блок кіравання
    няспраўны, пасля праверыў датчык, усе правады прад'яўленыя абвінавачванні, паспрабуйце новы клапан не засталося, што рашэнне больш рэзкае, але запусціць машыну з майго працоўнага пад рукой у дадзены момант(мая Жонка)ops: я разумею, што цяга дроселя змянянай геаметрыяй на вока не робіць ўсяго паходу. Мараль капсулы радкі зменнай геаметрыі з чарнавіком, замена. і дасканалая машына, хто ведае, таму што, як правіла, аддаю перавагу рабіць дыягназ без

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Вы павінны пачаць з асноў..
    вы павінны працаваць на пошту на эфектыўная машына і, не на аўто з праблемамі розных прырод у адваротным выпадку вам прыйдзецца спадзявацца на магічны шар..
    рабіць праверкі не павінны, вы страціце больш, чым 30 хвілін Геаметрыі, можа праверыць, нават без адкрыць турбо.. рэгулярна, у ідэале, каб канчатковую рэгуляванне вы робіце на дарозе..
    0,5 у больш чым 2500 3000 мбар мбар?
    ад золата, што робіць? калі вінаваць мяне у гэтым, праблема ў машыну паставіць і праверыць працаздольнасць
    затым, калі вы не перакананыя ў карце, наклаўшы, што мы ставім пад аналіз..
    прабачце,у аўто цяпер ёсць карта арыгінал, а праблема засталася

0,5 бар больш, быў прыведзены ў першапачатковы ціск з некалькіх лістоў, 115л. з, што мне здаецца, 1,15 (не памятаю на памяць)
    так што зусім трохі больш

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Errecinque,мы глядзелі добра, турбіна і грыбок не падобна, ёсць праблемы

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    прабачце,у аўто цяпер ёсць карта арыгінал, а праблема засталася

0,5 бар больш, быў прыведзены ў першапачатковы ціск з некалькіх лістоў, 115л. з, што мне здаецца, 1,15 (не памятаю на памяць)
    так што зусім трохі больш
    ідэальна ..
    цяпер ці ён у геаметрыю заклінавала так што, чысціць і г. д., якія вы можаце праверыць таксама, не разабраць нічога.. што мне здаецца дзіўным, улічваючы, што яны замянілі turbo 3 разы..
    але, хутчэй за ўсё, v-геаметрыя..
    для таго, каб паменшыць ціск, трэба датачыць стрыжань...
    я раю даць 180°, такім чынам, 1 абарот за раз, і з інструментам, каб увайсці на дарозе, нават у гару для таго, каб паставіць пад напружанне да ў параметр давялося..
    і класіка мне прыходзяць многія аўто, у прыватнасці Ваг з турба замененыя або адноўленыя, што з "каліброўкі ў школе" не робяць або ідуць у блок за не правільнай рэгулявання Геаметрыі...
    гэта і нармальна, таму што кожны рухавік мае гідрадынамікі або згарання іншая і г. д..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    Глядзі,я таксама так падумаў рэгулявання геаметрыі, але гэта тое, што прымушае мяне думаць па-рознаму,таму што, калі яны ўсталяваныя турбіны не было гэтых праблем, за выключэннем спарадычных recovery з памылкі залішняга ціску, і ў цяперашні час у асноўным ідзе ў recovery пры кожнай цягі з розныя памылкі, што паказвае на саленоід?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Глядзі,я таксама так падумаў рэгулявання геаметрыі, але гэта тое, што прымушае мяне думаць па-рознаму,таму што, калі яны ўсталяваныя турбіны не было гэтых праблем, за выключэннем спарадычных recovery з памылкі залішняга ціску, і ў цяперашні час у асноўным ідзе ў recovery пры кожнай цягі з розныя памылкі, што паказвае на саленоід?
    таму што ўжо разборкі клапана VGT цягне за сабой змяненне dell працы..
    і я скажу табе, я змяніў хораў восі, не дакранаючыся клапан і ў любым выпадку мне прыйдзецца рэгуляваць на дарозе..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    276
    cinqueturbo існуе тэорыя, каб вырабіць рэгуляванне прывада турба? я не хачу выходзіць з тэмы, але ў мяне падобная праблема з множным.....

sportknight фільтр электрамагнітнага клапана і ён чысты?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я больш для практыкі, чым для тэорыі...
    Што тэорыя кругі?
    Ціск і высокая падаўся ў бегу
    Ціск і Нізкая скарачэння ходу

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •