прывітанне ўсім, хацеў задаць пытанне да цюнэр электронныя,аўтамабіль у аб'ект кліент выкарыстоўвае яго кожны дзень для працы,а таксама ідзе на трасе.аўтамабіль усталеўваецца скрынка перадач tct з падвойным счапленнем.
есць спіс работ, якія ў запушчаны.
1) riproggrammazione блок цюнэр вядомых у паўночнай.
2) мантаж і спартыўны дыферэнцыял.
3) агляд turbo з змяненнем праходу алею плюс.
4)аўтамабіль цяпер выдае 313 л. з. і, магчыма, што-то больш 400 нм
тады зараз я вам растлумачу, праблемную,пасля таго, як год устаноўлены спартыўны дыферэнцыял нараджаюцца праблемы, таму што механік, што ва ўстаноўлены дыферэнцыял ва ўстаноўлены счаплення перадач, роўную наводмаш.кліент і прыйшоў да нас у майстэрню, каб вырашыць гэтую праблему,пасля некалькіх тэстаў, мы разабралі скрынку перадач і мы бачылі, што там было счапленне перадач, усталяваны на наводмаш.машына правераная гбц усе ок ,выдаецца кліенту праз некалькі дзен едзе па трасе таму-то драйв і праз некаторы час выкідвае алей з паддона алей.вяртаецца ў майстэрню, але я не знайшоў нічога, і нават значэння ў парадку.
на мой пытанне, і гэта ,па вашаму думку, бачна, што блок кіравання рухавіком і супастаўляецца, у той час як скрынкі перадач і арыгінальны.можа апошні блок зрабіць, ледзь поспевая за блок кіравання рухавіком?