Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293

alfa romeo 4C з праблемай кіравання электроннай

прывітанне ўсім, хацеў задаць пытанне да цюнэр электронныя,аўтамабіль у аб'ект кліент выкарыстоўвае яго кожны дзень для працы,а таксама ідзе на трасе.аўтамабіль усталеўваецца скрынка перадач tct з падвойным счапленнем.

есць спіс работ, якія ў запушчаны.

1) riproggrammazione блок цюнэр вядомых у паўночнай.
    2) мантаж і спартыўны дыферэнцыял.
    3) агляд turbo з змяненнем праходу алею плюс.
    4)аўтамабіль цяпер выдае 313 л. з. і, магчыма, што-то больш 400 нм

тады зараз я вам растлумачу, праблемную,пасля таго, як год устаноўлены спартыўны дыферэнцыял нараджаюцца праблемы, таму што механік, што ва ўстаноўлены дыферэнцыял ва ўстаноўлены счаплення перадач, роўную наводмаш.кліент і прыйшоў да нас у майстэрню, каб вырашыць гэтую праблему,пасля некалькіх тэстаў, мы разабралі скрынку перадач і мы бачылі, што там было счапленне перадач, усталяваны на наводмаш.машына правераная гбц усе ок ,выдаецца кліенту праз некалькі дзен едзе па трасе таму-то драйв і праз некаторы час выкідвае алей з паддона алей.вяртаецца ў майстэрню, але я не знайшоў нічога, і нават значэння ў парадку.

на мой пытанне, і гэта ,па вашаму думку, бачна, што блок кіравання рухавіком і супастаўляецца, у той час як скрынкі перадач і арыгінальны.можа апошні блок зрабіць, ледзь поспевая за блок кіравання рухавіком?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    якое алей ты кажаш? калі ты маеш на ўвазе маторнае масла, то ведайце, што 4c мае сістэму "cool down system"...
    то есць астуджэнне турбіны пасля выключэння рухавіка.. увогуле, як гоначныя машыны, каб зразумець..
    потым кажу я, але гэтыя, калі апрацоўваюць машыны не маюць нават здаровага сэнсу, каб выпрабаваць машыны перад пастаўкай??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне marcuc алей выцякае і тое, прывада tct .я хацеў зразумець, калі обрабатывающ блок кіравання рухавіком ў нейкай ступені можа перайсці ў крызіс электронікай скрынкі перадач.
    менавіта блок кіравання каробкай перадач і арыгінальнай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    вось там была кампанія руля ўцечка алею з прывада tct... спадзяюся толькі, што свой 4с і сярод гэтых.. ідзі ў аўтасалон і калі ласка, праверце, калі рама твая будзе сярод тых, якія выкліканыя... у любым выпадку, я думаю, што пасля змены турбіны і дыферэнцыял, як мінімум, павінен быў быць зроблены карце таксама на tct..гэта праўда, што змена падыходзіць да параметраў эбу рухавіка, але ў любым выпадку рэкамендуецца зрабіць карту, улічваючы, што ў карце есць мноства абмежавальнікі крутоўнага моманту і хуткасці....перадач больш дэталь з'яўляецца толькі адным з многіх пераваг, якія можа мець на гэтай машыне. і потым, па мне, можа нават, каб разгледзець карту рухавік...313cv за усе працы зробленыя.. але я магу памыляцца, і мы сышлі soft спецыяльна..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    дайце мне ведаць... мне цікава, калі табе здраджваюць поўны прывад на гарантыі

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне maricuc я праверыў, калі там былі кампаніі ,але там нічога не было.прывад калі вы хочаце змяніць яго, калі я павінен плаціць кліент.мне паведамілі, што рабіў некаторыя змены ў блок кіравання рухавіком, магчыма абмен*****і я ведаю, што-то скажу.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Болга
    Германія
    Паведамленні
    105
    прывітанне маланка.. у аўтасалон з нумарам шасі павінны праверыць, калі скрынка перадач tct, якая мантуе свой 4c сярод тых, "дрэнныя".. паспрабуйце ў іншы аўтасалон... мы ўсе ведаем, як працуюць большасць дылераў.......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    прывітанне marcuc я працую ў прадстаўніцтве альфа-і або праверкі і абнаўлення кампаніі няма.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    293
    Прывітанне ўсім , я прынясу вам некаторыя абнаўлення,кліент пераўсталяваць зноў кэт і апусціў трохі магутнасці аўтамабіль ідзе даволі добра ,праблема ўцечкі алею з групы, тк яна расцягваецца ,праблема, таму, пасля многіх колаў.паміж тым ці знайшлі таксама масла з тэмпературай кіпення вышэй .shell spirax atf 6s.
    Але блок кіравання каробкай перадач вы можа апрацаваць яго ? Для таго, каб пераканацца, што не ідзе ў крызіс?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў маланка Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім , я прынясу вам некаторыя абнаўлення,кліент пераўсталяваць зноў кэт і апусціў трохі магутнасці аўтамабіль ідзе даволі добра ,праблема ўцечкі алею з групы, тк яна расцягваецца ,праблема, таму, пасля многіх колаў.паміж тым ці знайшлі таксама масла з тэмпературай кіпення вышэй .shell spirax atf 6s.
    Але блок кіравання каробкай перадач вы можа апрацаваць яго ? Для таго, каб пераканацца, што не ідзе ў крызіс?
    прывітанне, маланка, як ты ведаеш, я не спецыяліст па механіцы, але гарачы і не ў працягу абсалютна ў тэхнічнай частцы.
    я бачыў, як падарваліся курсу tct і бачу, напрыклад, што vw на вечку устанаўлівае віды вентыляцыі, што з таго, што я зразумеў, служыць для таго, каб на высокіх абарачэннях у прысутнасці занадта шмат алею можа выходзіць, але не толькі.
    класічных аўтамабіляў, многія, збіраючы гэтую сістэму, каб пераканацца, што ўнутры, нават калі ****llo і правільна, вы ствараеце ціск вакууму ўнутранай, і ў гэтым выпадку пасля некалькіх абаротаў ціск і так высокая, што выплёўвае, можа быць, дзе-то сальнік, што не добра, каб потым труціць....
    я не хацеў бы, што сабакі, што год зрабіў змены, мы ставім на абмен шапка класіка выклікае гэтую праблему, і ўлада не турбавацца.
    факт страты мне здаецца, праблема больш механічны і электронны!.....
    а калі я кажу, c...цябе разня .

я забыўся, я ўзяў на сябе праца ў адзін момант часу, шукаць інструкцыі па ўсталёўцы, каб гэты абмен, і абсурдна, што праца так важна, я ўстанавіла счаплення наадварот, я ў пошуках працы, якія лёгка праверыць нават 10 разоў, калі гэта неабходна, і калі вы ўсё яшчэ не перакананы, пасля рэпетыцыі праверу яшчэ!....у механіцы не казаць!....ёсць не мала танец, я не думаю, што з 500€ робіш што-то ў гэтым родзе.
    мне здаецца дзіўным, што зарэгістраваны ён не заўважаў гэтых недахопаў!....маг
    Апошні раз рэдагавалася admin; 17-10-2016 да 12:52

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •