Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 82

Абмеркаванне: Alfa 147 150 рэзюмэ

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    12

Alfa 147 150 рэзюмэ

Прывітанне, хлопцы, і мала, што выкарыстанне тытана і неспрактыкаваны я купіў альфа 19multijet 150 л. с.
    І я выявіў, што было ўжо выканана, і да таго ж балюча
    Практычна яны паднялі значэння без турба
    Націсніце абмежавальнікі маюць рост 150 ачкоў
    І машына мне ідзе ў адмову, калі затануў l праводцы акселератара
    Тады я падняў 150 ачкоў таксама абмежавальнік, але ідзе ў адмову ж менш, але тое ж самае
    Што мне рабіць??

Дзякуй усім
    Алекс

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада 2015
    Болга
    Рым
    Паведамленні
    89
    атрымаеце карту залатых напішы ты адчуваеш машыну і паглядзець, калі я ў парадку . вы павінны пайсці, каб логіка не для спробаў прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    12
    З врі, добра мае сумневы, і калі ўстаю, параметры турба 150 ачкоў, колькі ачкоў я павінен падняць абмежавальнікі??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Але перш, чым убачыць карту або карту, таму што вы не зрабілі дыягностыку, каб убачыць, калі няспраўнасць, што вы гэта на ціск турбо? можа быць што-то яшчэ? з картай на врі не ідзе ў recovery, таму што ен іншы запыт ад карты зменены, гэта нармальна, але ўсе павінна быць у парадку нават з папраўкай калі пляма прымацаваная.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    12
    Вы на самой справе, я зрабіў дыягностыку і мне здаецца ціску turbo low

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Месца, якое, як справядліва кажа egs, ен бы зрабіў дыягностыку, каб зразумець, ці есць праблема ў тым, што ад адмовы з'яўляецца ціск турбо, было б таксама карысна, каб зразумець, якая версія 1,9 jtd ты. Гэта 147 еўра 3 з эбу EDC16c8 або 4 еўра з EDC16C39?

Улічваючы, акрамя таго, што я карыстальнік principiantissimo раю ўзяць усе з абцугамі, тое, што я скажу, і, можа быць, чакае пацверджання або адмова ад якой-небудзь вопытны карыстальнік.

У выпадку edc16c8, арыгінальная карта на 150 Л. с. мне здаецца 4000 абаротаў, а для 70mm3 дызельнага паліва ціск турбо 2330, што гэта таксама максімальнае значэнне чакаецца на карце турба, так што ў версіі мода, калі павялічана ў 150 ачкоў ціск павінна быць 2480.
    Карты turbo павінны быць 3 адрасы 0F82DA,0F851E,0F8762 і яны ўсе 3 аднолькавыя, то пасля есць карце па адрасе 0F89E8, што гэта поўны 2400, што для мяне гэта абмежавальнік ціску турба, у залежнасці ад атмасфернага ціску звонку і я думаю, што калі гэта не была правільнай, відавочна толькі што перавышаныя 2400 дасць збой, і я думаю, есць яшчэ адзін біт, які знаходзіцца як раз пасля карты turbo, які абмяжоўвае ціск, а гэта таксама будзе зменена на значэнне, вядома, вышэй, чым 2480.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    12
    Тады машына і еўра-4
    І памылкі, і p0237 ціск low

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfa150cv Visualizza Messaggio
    Тады машына і еўра-4
    І памылкі, і p0237 ціск low
    ціск low= нізкі ціск...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2016
    Паведамленні
    12
    Я неспрактыкаваны я выкарыстоўваю titanium я павялічыў ціск турбо 150 пунктаў, а таксама да запісу абмежавальнік turbo, я павялічыў 150 мае сумневы, і не ў тым, што калі машына таму пікі ціску ідзе яшчэ больш на ціск і, магчыма, я павінен падняць больш абмежавальнік? ?
    Таму што, калі не раблю рэзкіх паскорана не пераходзіць у recovery

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    99
    Citazione Першапачаткова Напісаў alfa150cv Visualizza Messaggio
    ... мой пытанне і не ў тым, што калі машына таму пікі ціску ідзе яшчэ больш на ціск і, магчыма, я павінен падняць больш абмежавальнік? ?
    ....
    Па мне можна, што есць пік ціску, які ідзе за мяжу, і, верагодна, падняўшы больш абмежавальнік праблема знікае, хоць я б пайшоў па іншым шляху, г. зн. не працуе інтэрнэт, крыху кіраванне зменнай геаметрыі, яе адкрыць патрэбны спатрэбіцца больш, каб не зрабіць дасягнення піка настолькі высокія, ціск.
    Я паўтараю, аднак, атрымаць усе з абцугамі, таму што я не вельмі дасведчаны, чакае саветаў ад тых, хто ведае больш.
    Я б на тваім posterei вашай карце зменены і гэта крычы, тут есць шмат карыстальнікаў, якія з'яўляюцца экспертамі і могуць даць нам вочы, і раю вам па лепш

Старонка 1 з 9 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •